Albayrak Kapaklı ve Saray'daki çalışmaları inceledi

Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, hafta sonunda Kapaklı ve Saray ilçesinde devam eden çalışmaları yerinde inceledi. Saray ve Kapaklı'dtaki beton asfalt çalışmalarını takip ede

Tekirdağ 10.05.2021 14:05:00 0
Albayrak Kapaklı ve Saray

Kapaklı Erbay Caddesinde beton asfalt serim çalışmalarının tamamlanmış olan kısmını CHP Kapaklı Belediye Meclis üyesi Ender Dubaz ile birlikte yerinde inceleyen Albayrak, vatandaşlarla sohbet edip görüş alışverişinde bulundu.

 

 

PROJELERİ HAYATA GEÇİRMEYE DEVAM EDECEĞİZ

 

Vatandaşların talep ve önerilerini dinleyen Albayrak daha sonra Saray Büyükyoncalı mahallesini ziyaret ederek 1 Kasım ve Atatürk Caddelerinde tamamlanan (SSB) Beton asfalt çalışmalarını yerinde inceledi. Büyükyoncalı’da ikamet eden vatandaşlarla sohbet edip talep ve önerilerini dinleyen Albayark, “ Kaliteli hizmet anlayışıyla mavi gözlü kentimizin geleceğine yönelik projeleri hayata geçirmeye devam edeceğiz.  Tüm halkımıza mutlu ve sağlıklı günler dilerim” dedi.

 

YEŞİLİ SEV DOĞAYI KORU

 

Saray Çukuryurt mahallesini de ziyaret eden Albayrak, Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş, Çukuryurt mahalle muhtarı Ersun Tuncel ve vatandaşların fidan dikim programına katılarak vatandaşlarla birlikte fidan dikimi gerçekleştirdi. Saray Belediye Başkanı Özgen Erkiş ile birlikte vatandaşlarla bir araya gelen Albayrak, “ Ülkemizde ve dünyada rahat nefes almak için doğayı korumalıyız. Doğa olmazsa gelecek olmaz. Yeşili sev doğayı koru” diye konuştu.

 

Haber/Melek ELMA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10