Kaymakam Abban: Bayramımızı evlerimizde yapalım

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban, Ramazan Bayramı nedeniyle bir kutlama mesajı yayımladı. Abban mesajında tüm vatandaşların bayramını kutlayarak, İnanıyorum ki bu zor günleri gösterdiğiniz gayr

Çerkezköy 11.05.2021 13:59:00 0
Kaymakam Abban: Bayramımızı evlerimizde yapalım

Çerkezköy Kaymakamı Atilla Selami Abban mesajında , “ Toplumumuzda çok özel ve anlamlı bir yere sahip olan, milletimizin manevi değerlerinin ve tarihin engin derinliklerinden gelen sosyal yardımlaşma ve dayanışma geleneğinin en güzel yaşandığı günler bayram günleridir. Bayramlar insanları birbirine yakınlaştıran, aynı düşünce ve duygularda buluşturan, günlük kaygı ve sıkıntılardan uzaklaştıran, topluma umut, sevgi veren, birlik ve dirliği sağlayan özel bir gündür. Derin bir manevi iklimi, huzur ve kardeşlik ortamını idrak ettiğimiz Ramazan ayının ardından, mübarek Ramazan Bayramı’na erişmenin mutluluğunu yaşamaktayız” dedi.

 

TAM KAPANMA ZAMANI

 

Abban, “ Bu Ramazan Bayramını, tüm dünyayı etkisi altına alan ve ülkemizi de etkileyen koronavirüs salgınına yönelik alınan tedbirler nedeniyle bayram ziyaretlerini gerçekleştirememenin, sevdiklerimizle bayramlaşıp büyüklerin ellerinden, küçüklerin gözlerinden öpememenin burukluğu içerisinde idrak edeceğiz. İnanıyorum ki bu zor günleri gösterdiğiniz gayret ve sabırla, dayanışma içinde hep birlikte geride bırakacağız. Fakat şu an “Tam Kapanma” zamanıdır. Şimdi kurallarına riayet etme zamanıdır. O nedenle riski en aza indirmek için tedbirli ve temkinli davranmaya devam edelim. Gönüllere mesafenin olmadığını, gönül birliğimizin her daim baki olduğunu hatırlatarak değerli vatandaşlarımızın Ramazan Bayramını en içten dileklerimle kutluyor, bu bayramın tüm insanlığa sağlık, huzur ve mutluluk getirmesini diliyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10