Beşiktaş taraftarları yasağa rağmen sokağa döküldü

Beşiktaş, İzmir deplasmanında şampiyonluğunu kazanmasının ardından siyah-beyazlı taraftarlar ülkenin dört bir yanında sokaklara indi. Siyah-beyazlı taraftarlar, sokağa çıkma yasağına rağmen Ç

Çerkezköy 16.05.2021 15:02:00 0
Beşiktaş taraftarları yasağa rağmen sokağa döküldü

Süper Lig’de 2020-2021 sezonunu şampiyon olarak tamamlayan Beşiktaş, taraftarlarını büyük sevince boğdu. Corona virüs tedbirleri kapsamında sokağa çıkma yasağına rağmen, siyah-beyazlı taraftarlar şampiyonluk kutlaması için sokaklara indi.

 

 

VİRÜS HİÇE SAYILDI

 

Süper Lig'de 2020-2021 sezonu 42. ve son hafta maçında Göztepe'yi deplasmanda 2-1 mağlup eden Beşiktaş, averajla Galatasaray'ın önünde şampiyonluğa ulaştı.İçişleri Bakanlığı tarafından valiliklere gönderilen genelge ile, koronavirüs tedbirleri kapsamındaki ‘tam kapanma’ sürecinde şampiyonluk kutlamalarına izin verilmemesine karşın, maçın bitiş düdüğü ile siyah beyazlı taraftarlar sokaklara döküldü.Kentin çeşitli noktalarında toplanan taraftarlar, ellerindeki bayraklarıyla şampiyonluğu kutladı. Polis ekipleri ise, kalabalığın oluştuğu noktalarda taraftarları evlerine yönelmeleri konusunda uyararak, dağıttı. Kentin birçok yerinde ise, taraftarlar araçlarıyla şehir turuna çıktı. Bazı taraftarların, araçların camlarından sarkarak şampiyonluğu kutladı. Araçtan sarkarak meşale yakan taraftarların yanı sıra, bir çok taraftarın da maske ve mesafe kurallarını hiçe saydığı görüldü.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10