Emniyet Müdürü Topkaya'dan Haber'e veda ziyareti

Çerkezköy Emniyet Müdürlüğü görevini yürütürken izne ayrılan ve izin süresince eşinin işi dolayısıyla yaşamını Almanya'da sürdürecek olan Çerkezköy İlçe Emniyet Müd

Çerkezköy 19.05.2021 16:43:00 0
Emniyet Müdürü Topkaya

2017 yılında Çerkezköy İlçe Emniyet Müdür Yardımcılığı görevinden Malkara İlçe Emniyet Müdürlüğü’ne atanan ve il içi atamalar sonrası Tekirdağ Emniyet Müdürlüğü’ne bağlı Çevik Kuvvet Şube Müdürü olarak görevlendirilen Sertan Topkaya, 2 yıllık aranın ardından 2019 Ekim ayında Çerkezköy’e Emniyet Müdürü olarak geri dönmüştü. İki buçuk yıldır Çerkezköy’de başarılı çalışmalara imza atan Topkaya, eşinin iş durumu dolayısıyla bir süre izne ayrıldı.

 

"BAŞARILI ÇALIŞMALARA İMZA ATTIK"

 

2.5 yıldır Çerkezköy’de görev yaptığını kaydeden Sertan Topkaya, “Bir süre izne ayrılarak  izin süremde eşimin iş dolayısıyla Almanya’da yaşamımı sürdürmeye devam edeceğim. Çerkezköy’ün huzuru ve güvenini ileri götürme noktasında iki buçuk yıl güzel çalışmalar yaptık. Hepinize katkılarınızdan dolayı teşekkür ediyorum. Hepiniz haklarınızı helal edin" diye konuştu. Çerkezköy Haber Gazetesi İmtiyaz sahibi ve gazeteci Şaban Kardeş ise “Aldığınız karar hayırlı olsun. Size bundan sonraki hayatınızda başarılar dileriz. Sizleri tanıdığımızdan dolayı çok mutluyuz” dedi.

 

Haber/  Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10