Başkan Akay şampiyon pehlivanı ağırladı

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Antalya Kumluca Büyük Pehlivan Yağlı Güreşleri'nde Teşvik 1 Boy'da 1'inci olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Caner Arslan?

Çerkezköy 25.05.2021 16:18:00 0
Başkan Akay şampiyon pehlivanı ağırladı

21 – 23 Mayıs tarihlerinde düzenlenen Antalya Kumluca Büyük Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 1 Boy kategorisinde şampiyon olan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü sporcusu Caner Arslan, antrenörü Fatih Dağdelen ve Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı M. Şahin Yılmaz ile birlikte Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay’ı makamında ziyaret etti. Caner Arslan’ın Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı başarıyla temsil ettiğini kaydeden antrenör Fatih Dağdelen, “Sporcumuz ile birlikte sizi ziyaret edip, desteklerinizden dolayı teşekkür etmek istedik” dedi.

 

SPORUN VE SPORCUNUN HER ZAMAN YANINDAYIZ

 

Çerkezköy Belediyesi olarak sporun her branşına katkı sağlamaya gayret ettiklerini kaydeden Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, “ Güreş sporuna ilgi duyan çocuklarımız için Yaz Spor Okullarımız bünyesinde açtığımız Güreş kurslarına pandemi nedeniyle ara vermek zorunda kaldık. En kısa zamanda pandemi sürecinin bitmesini ve çocuklarımızı yeniden yaz spor kurslarımızla buluşturabilmeyi temenni ediyoruz” diye konuştu.

 

ÇERKEZKÖY’ÜN GURURU OLDU

 

Şampiyon pehlivan Caner Arslan’ın, Antalya’da çok önemli bir başarıya imza attığını kaydeden Akay, Antalya Kumluca Büyük Pehlivan Yağlı Güreşleri’nde Teşvik 1 Boy’da 1’inci olarak göğsümüzü kabarttı. Gururumuz oldu. Çerkezköy’ü ve Tekirdağ’ı en iyi şekilde temsil etti. Ben Caner’in bundan sonraki spor hayatında çok daha büyük başarılara imza atacağına gönülden inanıyorum ve kendisine başarılar diliyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ


0282 726 91 91
0282 747 65 10