Çerkezköy'den havaalanına transit seferlere başladılar

Merkezi Gebze'de bulunan F5-Tur Çerkezköy'den yeni havalimanı ve Sabiha Gökçen Havalimanına transit yolcu seferleri başladı. Çerkezköy'den üç saat arayla yapılan ve sabah sekizde başlayan ta

Çerkezköy 26.05.2021 16:48:00 0
Çerkezköy

Çerkezköy Barbaros Caddesi Kaptan Sokak No:11’de yazıhanesini oluşturan F5-Tur Çerkezköy sorumluluğunu ise Nihat Macit üstlendi.

 

YÜZDE 100 MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ

 

Macit, “ 2006 Yılında kurulan F5 TUR sizlere araç hizmeti denildiğinde aklınıza gelecek her şeyden daha fazlasını sunmayı hedefliyor. Kaliteli hizmet, profesyonel ve gerçek deneyimlere sahip kişilerle olduğunu bilen firmamız bünyesi için daima işinde uzman ve kaliteli personel ile çalışmaktadır. Havalimanı transferleri ve şehirler arası transfer de sizlerin yanında yer almaktayız. Yüzde 100 müşteri memnuniyetine dayalı çalışan firmamız sizleri evinizde gibi hissettirmek için devamlı çalışmaktadır. Güler yüzlü kadromuz ve 7/24 arayabileceğiniz müşteri destek birimimiz sizlerin tüm öneri ve şikayetleri çözmek üzere tamamen çözüm odaklı danışmanlarımız telefon ucunda sizlere yardım etmek için beklemektedir” dedi.

 

ONLİNE BİLET SATIŞINA BAŞLAYACAĞIZ

 

Önümüzdeki günlerde online bilet satışına da başlayacaklarını kaydeden Macit, “ Çerkezköy halkı aktarmasız, beklemeden ulaşımını sağlamak için sekiz VİP özel araçla yaptığımız bu hizmet önümüzdeki günlerde daha da yaygınlaştırılacaktır” dedi. Bilet satışları ve rezervasyonları için 0532-061-90-29 numaralı hattan kendilerine ulaşabileceğini kaydeden Macit, Çerkezköy ve bölge halkının ihtiyaçlarını karşılamaya yönelik yatırımlarına devam edeceklerini kaydetti.

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10