Yüksel:Ergenede kimse yalnız değil

Ergene Belediyesi sosyal projeler ile vatandaşlarının yüzlerini güldürmeye devam ediyor.İhtiyaç sahibi vatandaşların her zaman yanlarında olduklarını kaydeden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Erg

Ergene 28.05.2021 15:27:00 0
Yüksel:Ergenede kimse yalnız değil

Covid19 salgınıyla mücadelesinin yanı sıra yol, kaldırım, temizlik gibi rutin belediyecilik hizmetlerini de aksatmadan sürdüren Ergene Belediyesi gerçekleştirmiş olduğu sosyal projelerle de Ergene halkının yanında olmaya devam ediyor. Ergene Belediyesi Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü sürekli yatması gereken hasta ve ihtiyaç sahibi vatandaşların rahat edebilmesi için hasta yatağı yardımında bulunuyor. Ergene Belediyesinin bu güzel çalışmasından ve duyarlılıklarından dolayı teşekkürlerini ileten vatandaşlar “Başta Ergene Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkürlerimizi sunarız” dediler.

 

HER ZAMAN YANLARINDAYIZ

 

İhtiyaç sahibi vatandaşlarla ile ilgili projelere büyük önem verdiklerini belirten Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İçinde bulunduğumuz bu zor günlerde çalışmalarımızı aksatmayarak vatandaşlarımızın derdine derman olmaya, onların ihtiyaçlarını çözüme kavuşturmaya devam ediyoruz. Evlerinde yatarak tedavi görmek zorunda olan vatandaşlarımıza hasta yatağı desteğimizin yanı sıra ayrıca, yine ihtiyaç sahibi ailelerimize sıcak yemek dağıtımı, hasta bezi, bebek bezi, bebek maması, akülü engelli aracı, manuel tekerlekli sandalye, yeni doğan bebek paketi ve diğer medikal malzeme desteklerinde de bulunuyoruz. Her zaman dediğim gibi Ergene’de kimse yalnız değil, Ergene Belediyesi doğumdan ölüme kadar her zaman her şartta halkının yanında olmuştur olmaya da devam edecektir çünkü biz büyük bir aileyiz” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10