Bakan Varank Çerkezköy'de üretilen yerli telefonları inceledi

Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Çerkezköy'e gelerek Arçelik fabrikasında incelemelerde bulundu. Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Arçelik ile birlikte yerli akıllı telefon üret

Çerkezköy 28.05.2021 19:17:00 0
Bakan Varank Çerkezköy

Çinli teknoloji üreticisi TCL‘nin ilk akıllı telefonu için geri sayım başladı. Şirket, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Arçelik ile birlikte yerli akıllı telefonunu kullanıcıların beğenisine sunmaya hazırlanıyor. Üretim yeri olarak Çerkezköy’ü seçen TCL'nin ilk yerli akıllı telefonu 2 Haziran’da tanıtılacak.

 

 

ÇERKEZKÖY’E GELDİ

 

Bugün saat 16.00’da Çerkezköy’e gelen Sanayi ve Teknoloji Bakanı Mustafa Varank Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Arçelik fabrikasında incelemelerde bulundu. Varank’ı fabrika önünde Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım, AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel, AK Parti Tekirdağ İl Başkanı Mestan Özcan, AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, ÇOSB Yönetim Kurulu Başkanı Eyüp Sözdinler, partililer ve fabrika yetkilileri karşıladı.

 

ÜRETİM TESİSLERİNDE İNCELEMELERDE BULUNDU

 

Arçelik fabrikasının içinde üretim yapacak TCL marka akıllı telefonlarının üretim tesisinde yetkililerden bilgi alan Sanayi ve Teknoloji Bakanı 2 Haziran’da Tüm dünyaya tanıtılacak olan akıllı telefonları inceledi. Fabrikada işçiler ile bir araya gelen Bakan Varank, daha sonra TEE ve WAT markaları ile dünya çapında dayanıklı, yüksek verimli motor ve sürücüler üreten ve 40’ın üzerinde ülkeye ürün ihraç eden WAT Motor firmasını gezerek üretilen ürenler hakkında firma yetkililerinden bilgi aldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10