Çorlu Belediyesi çöp konteynerlerini yeniliyor

Kentin muhtelif noktalarında eskiyen çöp konteynerleri Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından yenileriyle değiştiriliyor. Çalışmalar hakkında bilgi veren Belediye Başkan Ya

Çorlu 29.05.2021 17:07:00 0
Çorlu Belediyesi çöp konteynerlerini yeniliyor

Çorlu Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından kentin muhtelif noktalarında yer alan çöp konteynerlerinin yerine yenileri konuluyor. Görüntü kirliliğine sebep olan ve 28 tanesi Salih Omurtak Caddesi’nde bulunan toplamda 67 konteyner bir hafta içinde yenileriyle değiştirildi.

 

ÇALIŞMALARIMIZ SÜRÜYOR  

 

Temizlik İşleri ekipleri tarafından periyodik olarak konteynerlerin kontrolünün yapıldığını kaydeden Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Güner Çetin, “Kentimizin muhtelif noktalarında eskimiş ve yıpranmış çöp konteynerlerini yenileriyle değiştiriyoruz. Temizlik İşleri ekiplerimiz bu uygulama ile her hafta pek çok konteynerin bakımını yapıyor, hasarlı olanları ise tamir edilmek üzere ayırıyor.

 

“Kentimiz İçin Çalışıyoruz”

 

Halk sağlığını tehdit eden ve görüntü kirliliğine sebep olan eskimiş konteynerleri kullanımdan kaldırıyor, onların yerlerine ise kentimize yakışan modern ve temiz çöp konteynerlerini yerleştiriyoruz. Çorlu Belediyesi olarak kentimiz için çalışmaya, vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yükseltmek için emek vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10