İntihar girişiminin ardından yasak aşk ve şantaj çıktı

Çerkezköy'de son günlerde artan intihar vakalarına her geçen gün bir yenisi eklenirken, 16 Mayıs 2021 Pazar günü saat 11.00 sıralarında Atatürk Viyadüğü'ne çıkarak evli 3 çocuk babası

Çerkezköy 31.05.2021 17:26:00 0
İntihar girişiminin ardından yasak aşk ve şantaj çıktı

Genç kız, ilk ifadesinde 2 yılı aşkın süredir kendisini bekar olarak tanıtan 3 çocuk babası Ahmet K. ile gönül ilişkisi yaşayıp zaman zaman Ambardere’deki bir bağ evinde birlikte olduklarını, ardından Ahmet K.’nın evli olduğunu öğrenmesi ile birlikte aralarında tartışma çıktığını, olay günü sabah saatlerinde Ambardere’de bir araç içerisinde buluşup önce konuştuklarını, çıkan tartışma sonrası kafasını koltuk arasına sokarak sırtına vurup darp ettiğini iddia etti.

 

ŞANTAJ YAPILDIĞINI İDDİA ETTİ

 

“Ahmet onunla birlikte olduğum süre zarfında sevişmelerimizin ve çıplak fotoğraflarımızın yer aldığı görüntülerle beni sürekli bununla tehdit ediyordu. Kendisinin evli olduğunu öğrendikten sonra beni eşiyle cep telefonundan görüntülü görüştürüp benim onunla bir ilişkim kalmadığını söyletti. Eşinin de ‘Olabilir, benim kocam yapar, ben bunları konuşmak istemiyorum’ demesi üzerine beni ‘Senin ailenle konuşacağım. Elimdeki görüntüleri annene izleteceğim’ diyerek tehdit etmeye başladı. Erkek kardeşimin telefonuna mesaj yazarak annemle görüşmek istediğini söyledi. Annemle görüştüğü esnada birlikte çekildiğimiz görüntüleri anneme izletmesi bardağı taşıran son damla olmuştu” iddiasında bulunan S.K., Ahmet K.’nın bir taraftan siyasi gücünü kullanarak kendisini korkutmaya, bir yandan da birlikte oldukları Ambardere’deki bağ evinde 3’ü sesli, 4’ü görüntülü olmak üzere güvenlik kameralarına kaydettiği görüntüleri kendisine karşı şantaj olarak kullanmaya başladığını iddia etti.

 

TEHDİT VE ŞANTAH İNTİHARA SÜRÜKLEMİŞ

 

Olay günü kendisi köprünün üzerine çıkarken, Ahmet K.’nın ileride hem kendisini seyrettiğini, hem de ‘hadi atla, hadi atla’ diyerek kendisine telkinler verdiğini iddia eden S.K., “O esnada beni ölümün eşiğinden alan güvenlik güçlerine teşekkür ediyorum. İntihar girişimimle birlikte bu olayın adliyeye yansıması Ahmet’i bir hayli rahatsız etmiş olacak ki sözde benim ondan para istediğimi benim onu sürekli rahatsız ettiğimi iddia ederek o da benden şikayetçi oldu” iddiasında bulundu.

 

“BENİ VE AİLEMİ RAHATSIZ ETMEYE DEVAM EDİYOR”

 

Olayın aslının devletin yapacağı çok yönlü soruşturma sonrası ortaya çıkacağını söyleyen S.K., “Beni ve aile bireylerimi ölümle tehdit eden bu insandan, gördüğüm ruhsal ve fiziki şiddeti, maruz kaldığım şantaj ve istismarı aylardır kimseye anlatamadım. Çaresizliğimden faydalanan şahıs beni önce ailemle ardından ise Çerkezköy’e reklam etmekle tehdit etmeye devam etti. Savcılık makamı şüpheliye 180 gün süreyle önleyici uzaklaştırıcı tedbiri vermesine rağmen beni arkadaşları arayarak görüşmek istediler. Telefonumu arabanın bagajına koyarak bu şekilde konuşmaları kaydetmemi engellediler. Kendi telefonlarından sözde Ahmet K.’nın avukatı ile görüştürerek savcılıkta şikayetçi olmamak için neleri söylemem gerektiğini bana ifade ederek şikayetimden vazgeçmemi isteyen kişi veya kişileri organize ederek beni ve ailemi rahatsız etmeye devam etmektedir. Benim Allah’tan ve adaletten başka sığınacak bir yerim kalmadı. Sözde elindeki görüntülerle beni aileme ve Çerkezköy’e rezil edeceğini ifade ederek beni tehdit etmeye çalışan Ahmet K., benim başıma gelecek her türlü olayın birinci dereceden sorumlusudur” iddiasında bulundu. Polisteki ilk ifadesinde hakkındaki suçlamaları reddeden Ahmet K.’nın müşteki ile 2 yılı aşkın süre arkadaş oldukları, sevgili olmadıkları iddiasının aksine polisteki ilk ifadesindeki ‘çıplak fotoğraflarla tehdit edildiği’ ifadelere yansırken Ahmet K.’nın çelişkili iddiaları, intihara sürüklenen S.K. adlı genç kadının itiraflarıyla yeni bir boyut kazanacak.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10