Tekirdağ Barosu'ndan Başsavcı Örenci'ye veda ziyareti

Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Sedat Tekneci, Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün, Çerkezköy Baro Temsilcisi Mustafa Teymur ve yönetim kurulu üyesi Tolga İşcan yayınlanan Adli Yargı Kararnamesi ile

Çerkezköy 2.06.2021 16:03:00 0
Tekirdağ Barosu

Ziyaretten duyduğu mutluluğu dile getiren Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, “ Çerkezköy’de görev yaptığım süre zarfında baromuzla yakın işbirliği içerisinde çalıştık. Güzel bir görev süre oldu, çok şükür birbirimizi kırmadık ve incitmedik. Ziyaretinizden dolayı da sizlere teşekkür ediyorum” diye konuştu.

TEŞEKKÜR ETTİLER

Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Sedat Tekneci ise, Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci’ye Çerkezköy’e ve Çerkezköy Adliyesine verdikleri değerli hizmetlerden ötürü tüm baro avukatları adına teşekkür ederek yeni görev yerinde başarılar diledi. Tekneci,” Kocaeli’nin Gebze ilçesinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybeden avukat Ersin Arslan için Tekirdağ ve ilçelerinde basın açıklaması yapmıştık. Sizlerde Çerkezköy’de gerçekleştirdiğimiz basın açıklamasında bizleri yalnız bırakmamıştınız. Baro olarak teşekkür ediyoruz” dedi. Ziyarette Tekirdağ Barosu Başkanı Avukat Sedat Tekneci, Başkan Yardımcısı Egemen Gürcün, Çerkezköy Baro Temsilcisi Mustafa Teymur ve yönetim kurulu üyesi Tolga İşcan hizmetlerinden ötürü Başsavcı Bayram Örenci’ye plaket takdim etti.

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10