Parklarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor 

Koronavirüs salgını tedbirleri kapsamında uygulanan sokağa çıkma kısıtlamaları nedeniyle çocuk seslerinden mahrum kalan park alanlarında hummalı bir çalışma başlattıklarını kaydeden Ergene Beledi

Ergene 2.06.2021 17:43:00 0
Parklarda bakım ve onarım çalışmaları yapılıyor 

Ergene Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü bünyesinde yer alan Park ve Bahçeler birimi ekipleri Ergene’nin tüm mahallelerindeki parklarında bakım, onarım, düzenleme ve temizlik çalışması başlattı.

 

“İLÇEMİZİN DÖRT BİR TARAFINDA ARALIKSIZ SÜRÜYOR”

 

“Ergene halkı her şeyin en iyisine layık” diyen Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “İlçemizin tüm mahallerindeki mevcut park alanlarımızı yeni kademeli normalleşme dönemine hazır hale getirmek için ekiplerimiz yoğun bir tempo içerisinde çalışıyorlar. Parklarımıza periyodik olarak bakım yapan Fen İşleri Müdürlüğümüze bağlı park ve bahçelerde bulunan ekiplerimiz hummalı bir şekilde yeşil alanlarımızda ot biçme, mıntıka temizliği, çevre düzenlemesi, bakım ve onarım çalışmalarını sürdürüyor. Ekiplerimiz ayrıca çiçeklerin ve ağaçların daha kolay büyümesi ve daha estetik bir görünüm için budama, yabani ot temizliği ve çim biçme çalışmalarını da ilçemizin dört bir tarafında aralıksız sürdürüyor. Her şey Sevgi Kenti Ergenemizde yaşayan halkımız için. Ergene halkının her şeyin en iyisine layık olduğunu biliyor ve çalışmalarımızı bu doğrultuda sürdürüyoruz” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10