Yüksel: Atölyelerimiz aralıksız şekilde çalışıyor

Süleymanpaşa Belediyesi tarafından gerçekleştirilen projelerde kullanılan kent mobilyaları ve aksesuarlar tamamen Fen İşleri Müdürlüğü bünyesindeki atölyelerde üretiliyor. Süleymanpaşa Belediye BaÅ

Süleymanpaşa 3.06.2021 13:26:00 0
Yüksel: Atölyelerimiz aralıksız şekilde çalışıyor

Kent mobilyaları ve aksesuarların Süleymanpaşa Belediyesi, Fen İşleri Müdürlüğü atölyelerinde üretilmesi sayesinde proje maliyetlerinde ciddi oranda tasarruf sağlanıyor.

 

YÜKSEL: “MİLYONLARCA LİRA KAR ETTİK”

 

Süleymanpaşa Belediye Başkanı Cüneyt Yüksel; “Şehrimizin birçok noktasında ihtiyaç duyulan ahşap ve demir ürünlerin imalatını kendi personelimiz ve kendi ürünlerimiz ile yapıyoruz. Bu sayede önemli ölçüde tasarruf sağlamış oluyoruz. Örnek vermek gerekirse Rumeli İskelesi’nde, Atatürk Tuna Boyu Seyir Parkı’nda yer alan donatıların tamamını, işleri ihale etmeden kendi atölyelerimizde üreterek milyonlarca lira kar etmiş olduk. Hâlihazırda devam eden projelerimizde de bu politikayı sürdürüyoruz. Kaynaklarımızı verimli bir şekilde kullanarak üreten belediyeciliğin en güzel örneklerini sergiliyor, vatandaşlarımızın bize emanet ettiği görevi layıkıyla yerine getirmek için çalışıyoruz” dedi.

 

Haber/Gülay YİĞİT SEZEN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10