Uyuşturucu tacirlerine polis tokadı

Uyuşturucu ile mücadelesini aralıksız sürdüren Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri Bağlık Mahallesinde bir eve operasyon düzenledi. Evde yapılan aramada uyuÅ?

Çerkezköy 3.06.2021 18:30:00 0
Uyuşturucu tacirlerine polis tokadı

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri önceki gün ihbar üzerine Bağlık Mahallesinde bir eve operasyon düzenledi.

 

BİR KİŞİ GÖZALTINA ALINDI

 

Narkotik Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri önceki gün Çerkezköy Bağlık Mahallesinde uyuşturucu madde ticareti yapan şahıslara yönelik yapmış olduğu çalışmalar kapsamında tespit edilen bir eve operasyon gerçekleştirdi. Operasyonda evde yapılan aramada fişeklenmiş halde şeffaf poşet içinde 28 gram bonzai maddesi ile 1 adet ruhsatsız av tüfeği ele geçirdi. Evde bulunan K.D isimli şüpheli ise ifadesi alınmak üzere gözaltına alındı.

 

ÇORLU’DA DA OPERASYON YAPILDI

 

Öte yandan İl Emniyet Müdürlüğü Narkotik Suçlarla Mücadele Müdürlüğü Çorlu Grup Amirliği ekipleri Çorlu Hıdırağa Mahallesi'nde uyuşturucu ve uyarıcı madde ticareti yapan kişilere yönelik operasyon düzenlendi. Operasyonda 2 şüphelinin üzeri ve ikametlerinde yapılan aramada, fişeklenmiş halde 46 fişek bonzai, 17,5 gram bonzai, uyuşturucu madde satışından elde edildiği değerlendirilen 60 TL para ele geçirildi. Gözaltına alınan Ö.Ö. ile suça sürüklenmiş çocuk K.K. ile ilgili soruşturma başlatıldı.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10