Ergene'de çöp toplama kovaları yenilendi

Ergene Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçedeki kırılmış kullanılmaz hale gelen çöp toplama kovalarını yeniliyor.Temiz bir ergene için gece gündüz çalıştıklarını k

Ergene 4.06.2021 16:16:00 0
Ergene

Çöp toplama, dezenfeksiyon, çevre temizliği, semt pazarlarının yıkanması, çöp konteynerlerinin düzenli bir şekilde içlerinin boşaltılması, larva ilaçlaması gibi temizlik çalışmalarının yanı sıra ekipler ilçe genelinde kırılmış kullanılmayacak durumda olan çöp kovalarını da yeniliyor.

 

GECE GÜNDÜZ ÇALIŞIYORUZ

 

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, “ Temiz bir Ergene için gece gündüz demeden çalışmaya devam ediyoruz. Ergenemizin temizliğine büyük önem veriyoruz. Pandemi ile mücadelemizin yanı sıra halkımız için sağlıklı ortamlar oluşturuyor, sabahın ilk saatlerinde başlayan temizlik çalışmalarımızı gece yarılarına kadar sürdürüyoruz. Sevgi Kenti Ergenemizde kaldırımlarda bulunan, kötü kullanım sebebiyle eskiyen, görsel kirliliğe sebep olan ve işlevini yitirmiş çöp kovaları yenileriyle değiştiriliyor. Yeni çöp kovaları halkımız tarafından büyük beğeni ile karşılandı. Vatandaşlarımızdan çöp kovalarının amacına uygun kullanılmasını istiyorum” dedi.

 

Haber/Melek ELMA


0282 726 91 91
0282 747 65 10