Kara: Çarşıdan pazardan haberleri yok

Demokrasi ve Atılım Partisi (DEVA), Çerkezköy'de dernek, kıraathane ve pazar ziyaretlerine başladı. Sahaya inen partililer vatandaşların sorunlarını dinlerken, DEVA Partisi'nin çözüm önerilerini

Çerkezköy 4.06.2021 16:27:00 0
Kara: Çarşıdan pazardan haberleri yok

DEVA Partisi Tekirdağ İl Teşkilat Başkanı Sadık Baş, DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, il ve ilçe yönetim kurulu üyeleri Çerkezköy’de kıraathane, dernek ve pazar alanına ziyaretler gerçekleştirdi. Ziyaret kapsamında vatandaşların sorunlarını dinleyen parti mensupları, DEVA Partisi’nin parti programını anlatma fırsatı buldu.

 

 

“ÇARŞIDAN PAZARDAN HABERLERİ YOK”

 

Ziyaretlerde konuşan DEVA Partisi Çerkezköy İlçe Başkanı Yunus Kara, vatandaşların çok ciddi bir ekonomik darboğaz içinde olduğunu ifade etti. Özellikle gençlerin büyük bir umutsuzluk içinde olduğunu kaydeden Kara, “Karşılaştığımız her beş vatandaşımızdan üçünün, çocuğunun üniversite mezunu olduğunu ve şuan işsiz olduklarını söylediler. Karşılaştığımız gençler, büyük bir hayal kırıklığı içindeydi. Üniversite sınavına girecekler, boşuna sınava çalıştıklarını; üniversite mezunları ise hiçbir şeyin hayal ettikleri gibi olmadığını acı bir şekilde ifade ettiler. Kendi parti binalarında İŞKUR vazifesi gören partiler ise çarşıdan pazardan haberleri yok” diye konuştu.

 

SORUNLARA DEVA OLMAK GEREKİYOR

 

DEVA Partisi’ne olan desteğin her geçen gün arttığını belirten Kara, bu desteği sahaya indiklerinde daha çok hissettiklerini ifade etti. Yapılan ziyaretler kapsamında Çerkezköy Ordulular Derneği, Çerkezköy Erzurumlular Derneği ve Çerkezköy Pazarcılar Derneği’ni ziyaret ettiklerini belirten Kara, “Vatandaşların bu ilgi ve alakası bizim sorumluğumuzu daha da artırıyor. Bu ziyaretlerimizi artık daha da sıklaştırmayı düşünüyoruz. Çünkü bu insanları dinlemek, sorunlarına deva olmak gerekiyor.” şeklinde konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10