Çerkezköy Belediyesi doğa yürüyüşü düzenleyecek

Çerkezköy Belediyesi tarafından vatandaşları pandemi ve günlük hayatın stresinden uzakta keyifli bir yolculuğa çıkarmak amacıyla Doğa Yürüyüşü (Hiking Gezisi) düzenlenecek. Çerkezköylüler

Çerkezköy 4.06.2021 16:31:00 0
Çerkezköy Belediyesi doğa yürüyüşü düzenleyecek

Çerkezköy Belediyesi pandemi ve gündelik hayatın koşturmacasından yorulup, strese, kent yaşamına ara vererek doğayla bütünleşmek, sağlıklı adımlarla geleceğe yürümek amacıyla Babalar Günü’nde “Babalar ve Çocukları Doğada” temalı doğa yürüyüşü düzenleyecek. Kırklareli’nin Demirköy İlçesine bağlı İğneada Hamam Gölü Longoz Ormanları’ndan başlayacak olan doğa yürüyüşü yaklaşık 10 kilometrelik parkurun tamamlanmasının ardından Mert Gölü’nün deniz ile birleştiği noktada sona erecek.

 

BAŞVURU FORMUNU DOLDURUP KAYIT YAPTIRABİLİRLER

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Hizmetleri Müdürlüğü tarafından 19 Haziran Cumartesi günü düzenlenecek olan doğa yürüyüşüne Çorlu Yürüyen Ayaklar Seyahat Bloğu üyeleri de katılacak.

Yürüyüşün yaklaşık 3 kilometrelik kısmı ormanlık alanda, kalan kısmı ise sahil bandından gerçekleştirilecek. Etkinlik için araçlar saat 08.00’da Çerkezköy Belediyesi önünden hareket edecek. Doğa yürüyüşüne katılmak isteyen vatandaşlarımız, 7 – 16 Haziran tarihleri arasında Çerkezköy Belediyesi web sitesini ziyaret ederek, başvuru formunu doldurup kayıt yaptırabilirler.

 

TÜM VATANDAŞLARIMIZI DAVET EDİYORUM

 

Çerkezköylüleri spora teşvik etmek için farklı organizasyonlar düzenlediklerini belirten Belediye Başkanı Vahap Akay, “Düzenlediğimiz farklı organizasyonlarla halkımızı sağlıklı yaşam için yönlendiriyor, sporu özendiriyoruz. Bu kapsamda 19 Haziran Cumartesi günü de ‘Babalar ve Çocukları Doğada’ temalı Doğa Yürüyüşü etkinliğimizi gerçekleştireceğiz. Doğa Yürüyüşümüzde tertemiz bir havada spor yapıp, doğanın güzelliklerini keşfedeceğiz. Şehir yaşamının stresinden uzaklaşmak isteyen tüm vatandaşlarımızı pandemi kuralları çerçevesinde gerçekleştireceğimiz Doğa Yürüyüşü etkinliğimize davet ediyorum” dedi.

 

Haber/Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10