Tekirdağ'da 6 mahallede muhtarlık seçimi yapıldı

Tekirdağ'da da merkez Süleymanpaşa ilçesinin Barbaros ve Kınıklar, Şarköy ilçesi Sofuköy, Hayrabolu ilçesi Yörükler, Muratlı ilçesi Kepenekli ve İstiklal Kurtpınar mahallelerinde kısıtlamadan muaf t

Tekirdağ 6.06.2021 15:59:00 0
Tekirdağ

Yüksek Seçim kurulu (YSK) tarafından ölüm ya da farklı nedenlerle muhtarlıkları düşen mahalle ve köylerde dün ara seçimler yaptı.

 

SANDIK BAŞINA GİTTİ


Süleymanpaşa'nın 2192 seçmenin bulunduğu Barbaros Mahallesi'nde Barbaros Naki Bilge İlkokulu'nda vatandaşlar kurulan 8 sandıkta oylarını kullandı. Seçmen Nergis Saka, "Seçimlerde katılım fena değil. Tabii sınav da var aynı zamanda. Oyumuzu kullandık bakalım hayırlısı kim ise kazanan da o olsun. Herkesin gönlünde bir aday ismi var. Kim mahallemize iyi hizmet edecekse kazanan o olsun" diye konuştu.

 

MAHALLEMİZ İÇİN HAYIRLISI OLSUN


Mahallenin 3 muhtar adayından biri olan Nezih Ekelik, "Pandemi koşullarında bir seçim gerçekleştiriyoruz. Gerekli güvenlik önlemleri alınmış durumda. Mahallemizde 8 sandık bulunuyor. Mahallemize hayırlı olsun seçimler, Kazanan Barbaros mahallemiz olsun" dedi. Muhtar adaylarından Bekir Ali Yıldız, "Bugün kısıtlamanın olduğu bir günde seçime gidiyoruz. Buna rağmen katılım gayet iyi. Hemen yan okulda da gençlerimizin sınavı var. Eski muhtarımız sağlık nedenlerinden istifa etmişti. Kaymakam beyin bana verdiği görevle vekil muhtar olarak bugüne kadar görevimi yürüttüm. Bugün de yeniden aday oldum. Mahallemiz için hayırlısı olsun" diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10