AK Parti'den Kızılay'a kan desteği

AK Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, pandemi sürecinde kan stokları azalan Türk Kızılay'ına kan bağışında bulundu. Pazar günü teşkilat önünde bulunan park içinde kurulan çadırda

Çerkezköy 6.06.2021 16:11:00 0
AK Parti

Kan bağışı kampanyasına AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, AK Parti Tekirdağ İl Başkan Yardımcısı Akın Yılmaz, AK Parti Çerkezköy İlçe Kadın Kolları Başkanı Nilgün Akyıldız, AK Parti İlçe Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Akyol, meclis üyeleri, yönetim kurulu üyeleri, Kadın Kolları ve Gençlik Kolları üyeleri ile vatandaşlar katıldı.

 

 

VATANDAŞLARA TEŞEKKÜR ETTİ

 

Pazar günü 13.00-20.00 saatleri arasında ilçe teşkilatı önünde bulunan park içinde gerçekleştirilen kan bağışı kampanyasına partililer ve vatandaşlar yoğun ilgi gösterdi. İlçe yönetim kurulu üyeleri, parti üyeleri ve birçok vatandaşın katılımıyla düzenlenen etkinlik için katılımcılara teşekkür eden İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “ Ocak ayında kan bağışı kampanyası yapmıştık. Bugün de yıl içindeki ikinci kampanyamızı yapıyoruz. Çok önemli dönemden geçiyoruz. Kızılay’ın kan stoklarında pandemi nedeniyle sıkıntı yaşandığını biliyoruz. Vatandaşlarımızın kampanyaya ilgi ve alakalarından mutluluk duyuyoruz. İlk kampanyamızda 125 ünite kan toplamıştık. Bugün de bunun üstüne çıkmayı hedefliyoruz. Bir kan üç candır” dedi.

 

PARTİLERE VE STK’LARA ÇAĞRIDA BULUNDU

 

Siyasi partilere ve STK’lara çağrıda bulunan Çetintaş, “ Geçtiğimiz aylarda gerçekleştirdiğimiz kan bağışı kampanyasında siyasi partilere ve STK’lara bu tür kampanyaları yapmaları çağrısında bulunmuştuk. Bizim gibi aynı şekilde yapmalarını istiyoruz. İnşallah karşılığını da görür. Kampanyamız devam edecek. Altı ay sonra yıl sonunda yeniden kan bağışı yapmayı hedefliyoruz” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10