Başkan Ata yol çalışmalarını inceledi

Marmaraereğlisi Belediye Başkanı Hikmet Ata, ekiplerin ilçe merkezinde gerçekleştirdiği yol çalışmalarını inceledi. Vatandaşların istek ve taleplerini dinleyen Ata, güvenli yollar için mesai gözetmeden Ã

Marmara Ereğlisi 8.06.2021 13:43:00 0
Başkan Ata yol çalışmalarını inceledi

Marmaraereğlisi Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekiplerini, Sultanköy Mahallesi’nde ziyaret eden Başkan Hikmet Ata, yol çalışmalarını inceledi. Personelden çalışmalarla alakalı bilgiler alan Ata, daha sonra vatandaşlarla bir araya geldi.

 

 

BÜYÜK BİR ÖZVERİ İLE ÇALIŞIYORUZ

 

Marmaraereğlisi’nde bozuk yol kalmayıncaya kadar çalışmalarına devam edeceklerini ifade eden Başkan Hikmet Ata, ’'Sultanköy Mahallemizde planlanan bölgede ekiplerimiz sıcak asfalt serimlerini mesai saati gözetmeksizin gerçekleştiriyor. Fen İşleri Müdürümüz ile bir araya gelerek bölgemizde gerçekleştireceğimiz çalışmaları inceledik ve planlamasını yaptık. İlçemizde yaşayan hemşerilerimizin yanında, ilçemize yaz sezonunu geçirmek için gelen misafirlerimizin de güvenli ve modern yollarda seyahat etmesi, tatilini huzurlu geçirmesi için ekipler büyük bir özveri ile çalışmaya devam ediyorlar.  Bu çalışmaları için kendilerine çok teşekkür ediyorum. Marmarareğlisi’nde vatandaşlarımızın modern ve güvenli yollarda, konforlu bir ulaşım gerçekleştirmeleri için mesai harcamaya devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10