2'nci el giyim mağazası açıldı

Ergene Belediyesi yenilediği 2. El Giyim Mağazasını yeni yerinde Ergene halkının kullanımına sundu. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, "Vatandaşlarımız için, sevgi kenti Ergene'nin gelişimi i

Ergene 8.06.2021 14:01:00 0
2

Ergene Kültür Merkezi’nin zemin katında ilçe genelinde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere yardım sağlamak ve aile bütçelerine katkıda bulunmak için Ergene Belediyesi tarafından kurulduğu ilk yıl hizmete alınan 2. EL Giyim Mağazası yeni yerinde yenilenen yüzüyle Ergene halkının hizmetinde Ergene’deki ihtiyaç sahiplerinin yüzünü güldürme adına pek çok projeye imza atan, evinde yemek pişiremeyecek durumda olanların evlerine her gün sıcak yemek ulaştıran, pandemi dönemi nedeniyle zor durumda kalan ailelere erzak ve yakacak yardımında bulunan bu yardımlarını da aksatmadan sürdüren Ergene Belediyesi Kültür Merkezi bünyesine dahil ettiği 2. El Giyim Mağazası ile Ergene halkına hizmet etmeye devam ediyor.

 

MAĞAZADAN FARKI YOK

 

Ergene Kültür Merkezi’nde yer alan 2. El Giyim Mağazasının giyim mağazalarından bir farkının olmadığını ifade eden Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel,” Tüm kıyafetler, yazlık ve kışlık olarak ayrılmasının yanı sıra bedenlerine göre de ayrılmış ve Ergene halkının kullanımına sunulmuş durumda. Sadece kıyafet giysi olarak değil, ayakkabı, çanta, giyim aksesuarları hatta kına gecesi, nişan kıyafetleri ve gelinlikler de mağazamızda ihtiyaç sahiplerini bekliyor” diye konuştu.

 

SEVGİMİZİ KATARAK ÇALIŞIYORUZ

 

 Sevgi kenti Ergene için kesintisiz bir şekilde çalıştıklarını ve amaçlarının Ergene halkının isteklerine cevap vermek olduğunu kaydeden Başkan Yüksel, “Ergene halkının mutluluğu için çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Bize güvenen oyları ile destekleyen ve Ergene Belediye Başkanlığı görevine layık gören Ergene halkına bizler de söz verdiğimiz hizmetleri tek tek hayata geçirerek, Ergenemizin tüm mahallelerine hizmet götürerek karşılık vereceğiz. Bundan hiç kimsenin şüphesi olmasın. Vatandaşlarımız için, sevgi kenti Ergene’nin gelişimi için çalışmalarımızı yoğun tempoda sürdürüyoruz. Bunları yaparken de halkımıza hiçbir ayrım gözetmeden hiçbir mahallemizi bir diğerinden ayırmadan hizmetlerimize devam ediyoruz” diye konuştu.

 

HERKES YARARLANABİLİR

 

Ergene Kültür Merkezi’nde yer alan 2. El Giyim Mağazasından faydalanmak isteyenlerin pandemi tedbirleri nedeniyle çalışma saatlerinde yapılan düzenlemelerden ötürü 10.00 ila 16.00 saatleri arasında yararlanabilecekleri kaydedildi.Ergene Belediye Başkanlığı tarafından Ergene Kültür Merkezi bünyesinde hayata geçirilen 2. El Eşya Mağazasından memnuniyet duyduklarını belirten vatandaşlar da emeği geçenlere teşekkür ettiler. 

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10