Özen Mensucat'tan ' Çevreci Oyuncak' yarışması

Özen Mensucat'ın sosyal sorumluluk projesi kapsamında 5 Haziran Dünya Çevre gününde düzenlediği 'Çevreci Oyuncak' yarışmasında dereceye giren öğrencilere ödülleri takdim edildi. Bir

Çerkezköy 8.06.2021 14:05:00 0
Özen Mensucat

Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren Özen Mensucat’ın 5 Haziran Dünya Çevre Günü nedeniyle çocuklar için düzenlediği “Çevreci Oyuncak Yarışması”na katılım yoğun oldu.

 

45 ÇOCUK KATILDI

 

Çocuklarda çevre bilincini geliştirmek ve atıklar konusunda farkındalık yaratmak için firma çalışanlarının çocukları için düzenlenen yarışmaya, 45 çocuk atık malzemelerden yaptığı oyuncak ile katıldı. Özen Mensucat Çevre Kurulu tarafından yapılan değerlendirme sonucunda Berat Karakaya, “Dönüşüm Uçağı” eseri ile birinci, “Çevreci İstasyon” eseri ile Elif Öztürk ikinci, “Mavi Yelkenli ” ile Nisanur Tacir ise üçüncü oldu. Pandemi nedeniyle sınırlı sayıda katılımcı ile önceki gün gerçekleştirilen törende, çocuklara ödülleri Fabrika Genel Müdürü Dr. Ahmet Temiroğlu tarafından verildi.

 

TÜM ÇOCUKLARA PUZZLE HEDİYE EDİLDİ

 

Programda birinci Berat Karakaya’ya dizüstü bilgisayar, ikinci Elif Öztürk’e bisiklet, üçüncü Nisanur Tacir ise tablet verilirken, öte yandan yarışmaya katılan toplam 45 çocuğa ise günün anısına 500’lük puzzle hediye edildi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10