Çerkezköy'ün perileri Tarsus Belediyespor'a direnemedi

Kadınlar Bölgesel Bayanlar Ligi 6'lı finallerinde mücadele eden temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü üçüncü maçında Tarsus Belediyespor ile karşı karşıya geldi. İlk iki

Çerkezköy 9.06.2021 16:32:00 0
Çerkezköy

Ankara Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Ahmet Murat Arıkanlı yönetirken, yardımcılıklarını ise Selena Gamze Öget, Almina Kocabaş yaptı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşılaşmaya Fulya Yaman, Melisa Yamur, Ceren Tekin, Hatice Tuğçe Dedeoğlu, İlkay Ocak, Nursima Üzümcü, Sevda Atabay, Gamze Gül Karakuş, Buse Başak, Kübra Yavaş, İclal Duranoğlu, Özge Mutlu kadrosu ile çıkarken, Tarsus Belediyespor ise karşılaşmaya Elanur Demir, Pınar Turan, Betül Kutlu, Ayliz Kılınçer, Hilal Bayraktar, Aleyna Akaydın, Cansı Yetiş, Melis Sağdıç, Sevda Esenler Tunçluer, Julia Suzan Demirer kadrosu ile çıktı.

 

FARK AÇILDI

 

Karşılaşmanın ilk dakikaları karşılıklı sayılarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru Tarsus Belediyespor üstünlüğü eline aldı. Hücumda sık sık hatalar yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibinin sayılarına engel olamadı. Karşılaşmanın ilk periyodu ise Tarsus Belediyespor’un 21-13’lük üstünlüğü ile tamamlandı. Karşılaşmanın ikinci periyodunda ise temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibi karşısında varlık gösteremedi. Temsilcimizin hatalarını iyi değerlendiren Tarsus Belediyespor üst üste sayılar bularak farkı bir anda 15 sayıya yükseldi. Oyun disiplininden kopan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü karşısında rahat oyununu sürdüren Tarsus Belediyespor 20-6’lık periyot skoru ile ilk devreyi 41-19 önde tamamladı.

 

OYUN DİSİPLİNİNDEN KOPTUK

 

Karşılaşmanın üçüncü periyodu ise karşılıklı sayılar ile devam ederken, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü aradaki sayı farkını indirmekte zorlandı. Periyodun ilerleyen bölümlerine doğru Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübüne kolay sayı şansı tanımayan Tarsus Belediyespor farkı 30 sayıya kadar çıkardı. Bu periyotta temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü 10 sayı atarken, potasında ise 19 sayı gördü. Karşılaşmanın üçüncü periyodu ise 60-29’luk Tarsus Belediyespor üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARKLI MAĞLUP OLDUK

 

Karşılaşmanın final periyoduna 31 sayılık mağlubiyet ile giren Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bu periyotta da istediği oyunu ortaya koyamadı. Hücumda sayı bulmakta zorlanan ve sık sık hatalar yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibinin sayılarına engel olamadı. Kalan dakikalarda ise üstünlüğü devam ettiren Tarsus Belediyespor karşılaşmadan da 77-41 galip ayrıldı. Bu galibiyet ile Tarsus Belediyespor ikinci galibiyetini elde ederken, temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise ikinci mağlubiyetini aldı.

 

ELANUR MAÇIN EN SKORER İSMİ OLDU

 

Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübünde İclal Duranoğlu 9, Sevda Atabay 8, Nursima Üzümcü 6,Özge Mutlu ve Fulya Yaman 4, Hatice Tuğçe Dedeoğlu, İlkay Ocak, Gamze Gül Karakuş, Buse Başak, Kübra Yavaş ise ikişer sayı kaydetti. Tarsus Belediyespor’da ise Melis Sağdıç ve tecrübeli oyuncu Julia Suzan Demirer 10’ar sayı ile takımına galibiyeti getiren isimler olurken, Elanur Demir ise 12 sayı ile yıldızlaştı. Karşılaşmada Pınar Turan 9, Janset Büşra Sayım 8, Cansu Yetiş 7,Hilal Bayraktar 6, Betül Kutlu 3, Ayliz Kılınçer, Aleyna Akaydın üç sayı kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10