Teşekkürler Çerkezköy'ün perileri

Ankara'da devam eden Kadınlar Bölgesel Bayanlar Ligi Final grubunda dördüncü karşılaşmada temsilcimiz Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Denge Okulları ile karşı karşıya geldi. Rakibi

Çerkezköy 11.06.2021 18:31:00 0
Teşekkürler Çerkezköy

Ankara Spor Salonunda oynanan karşılaşmayı Uğur Özen yönetirken, yardımcılıklarını ise Sibel Koç ve Selena Gamze Öget yaptı.

 

ANKARA’DA OYNANDI

 

Denge Okulları karşılaşmaya Sudenaz Fidan, Ayfer Dalkılıç, Nimet Vatansever, Alev Pelik, Cansu Öncel, Betül Erden, Buket Aydın, Sıla Dikmenoğlulları, Berrak Çayır, Aze Otman, Mihrace Yasemin Buğdaycı, Simay Tekin kadrosu ile çıkarken, Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise Fulya Yaman, Melisa Yağmur, Ceren Tekin, Hatice Tuğça Dedeoğlu, İlkay Ocak, Nursima Üzümcü, Sevda Atabay, Gamze Gül Karakuş, Buse Başak, Kübra Yavaş, İclal Duranoğlu ve Özge Mutlu kadrosu ile çıktı.

 

İLK PERİYODU MAĞLUP KAPATTI

 

Karşılaşmanın ilk periyodu karşılıklı ataklarla geçerken, ilerleyen bölümlere doğru Denge Okulları oyundan hakimiyeti eline aldı. Betül ve Sıla ile hızlı hücumlardan sayılar bulan Denge Okulları aradaki sayı farkını artırdı. Çerkezköy’ün perileri ise rakibinin hatalarından bulduğu sayılarla aradaki sayı farkını indirmeye çalıştı. Karşılaşmanın ilk periyodu ise Denge Okullarının 15-11’lik üstünlüğü ile sonuçlandı.

 

FARK AÇILDI

 

Karşılaşmanın ilk periyodunu mağlup kapatan Çerkezköy’ün perileri bu periyotta iyi bir oyun ortaya koydu. Karşılıklı sayılarla geçen oyunda Berrak, Sıla ve Betül’ün sayılarına Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü ise Nursima ve Fulya ile karşılık verdi. Bu periyotta da rakibine 27-22’lik üstünlük kuran Denge Okulları devreyi 42-33 önde tamamladı.

 

VARLIK GÖSTEREMEDİK

 

Karşılaşmanın üçüncü periyodunda ise Çerkezköy’ün perileri rakibi karşısında varlık gösteremedi. Sık sık hatalar yapan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü rakibinin arka arkaya gelen sayılarına engel olamadı. 26-5’lik bir seri yakalayan Denge Okulları final periyoduna ise 68-38 önde girdi. Oyun disiplininden kopan Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü -karşısında rahat bir oyun ortaya koyan Denge Okulları aradaki sayı farkını korudu. Bu periyodu da 18-17 önde tamamlayan Denge Okulları karşılaşmadan da 86-55 galibiyet ile ayrıldı. Çerkezköy Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nde ayakta kalan isimler 12 sayı ile Fulya Yaman, 10 sayı ile Nursima Üzümcü, 8 sayı ile Sevda Atabay ve Kübra Yavaş oldu. Denge Okullarında Betül Erden 21 sayı ile maçın en skorer ismi olurken, Sıla Dikmenoğlulları 16,Berrak Çayır ise 13 sayı kaydetti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10