Zabıta ekipleri hurda işletmelerini denetledi

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, ilçe genelinde hurda olarak tabir edilen geri dönüştürülebilir materyallerin depolandığı alanlar ve depolar ile geri dönüşüm işletmelerind

Süleymanpaşa 13.06.2021 12:51:00 0
Zabıta ekipleri hurda işletmelerini denetledi

Denetimler kapsamında, metal mazgallar, rögar kapakları gibi kamu malı kabul edilen malzemelerin bulunup bulunmadığına dair inceleme gerçekleştirildi. Ayrıca işletmeler ve depolarda bulunan güvenlik kameralarının çalışıp çalışmadığı da kontrol edildi.

 

GERİ DÖNÜŞÜM İŞLETMELERİNE YAPTIRIM UYARISI

 

Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürü Turgut Ünsal’ın da nezaret ettiği denetimlerde, yasadışı şekilde elde edilmiş kamu mallarının işletmelerde bulunduğunun tespit edilmesi halinde Türk Ceza Kanunu’nun ilgili maddeleri uyarınca gereken yaptırımların tereddütsüz uygulanacağı işletme ve depo sahiplerine tebliğ edildi. Süleymanpaşa Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, denetimlerin belirli aralıklarla düzenli olarak devam edeceği belirtilirken, işletmelere kurallara riayet etme noktasında azami hassasiyet göstermeleri konusunda uyarıldı. Açıklamada vatandaşlara da tanık oldukları durumları 0 282 259 59 59 numaralı Süleymanpaşa Belediyesi Çağrı Merkezine bildirmeleri hatırlatıldı.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10