Süleymanpaşa Belediyesi'nden bir Türkiye Şampiyonluğu daha

Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü bünyesinde Trap sporu ile ilgilenen genç sporcu Ahmet Çiftçioğlu, geçtiğimiz yıl olduğu gibi bu yıl da kendi kategorisinde Türkiye Şampiyonu olmayı baÅ?

Süleymanpaşa 18.06.2021 12:03:00 0
Süleymanpaşa Belediyesi

11-13 Haziran tarihleri arasında Bursa’da Türkiye Atıcılık ve Avcılık Federasyonu tarafından gerçekleştirilen Trap Türkiye Şampiyonası’nda, yıldız gençler kategorisinde yarışarak Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü’nü temsil eden Ahmet Çiftçioğlu, 83 puanlık derecesi ile altın madalya almaya hak kazandı.

 

ÖZTEKİN: “BAŞARILI SPORCULAR YETİŞTİRİYORUZ”

 

Konuyla ilgili açıklamada bulunan Süleymanpaşa Belediyesi Gençlik ve Spor Kulübü Başkanı Hüseyin Öztekin, Trap sporunun Türkiye’de her geçen gün daha çok ilgi görmeye başladığını ifade ederek, “Trap dalında çok başarılı sporcuları kulübümüz çatısı altında yetiştiriyoruz. Şimdiden genç kardeşlerimiz bu sporda ülke çapında dereceler elde etmeye başladılar. Bu başarıların son örneği de Bursa’da Türkiye Şampiyonu olarak bizleri gururlandıran Ahmet kardeşimiz oldu. Kendisini tebrik ediyor, başarılarının devamını diliyorum,” diye konuştu.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10