Memleket Partisi İlçe Başkanı Çalışkan oldu

Tüm Türkiye'de olduğu gibi Memleket Partisi Tekirdağ'da da teşkilatlanma çalışmalarını hızlı bir şekilde sürdürüyor. Bora Küçükçetin başkanlığındaki il yönetiminin belirlenm

Çerkezköy 18.06.2021 13:02:00 0
Memleket Partisi İlçe Başkanı Çalışkan oldu

Önceki akşam parti binasında gerçekleştirilen toplantıya İl Başkanı Bora Küçükçetin, İlçe Başkanı Ali Çalışkan ve partililer katıldı.

 

HERKESE KAPIMIZ AÇIK

 

Memleket Partisi Tekirdağ İl Başkanı Bora Küçükçetin, il yönetimini belirledikten sonra ilçe teşkilatlarını da belirlemek için çalışmaların aralıksız sürdüğünü kaydetti. İlçe Başkanlığına getirilen Çerkezköy İlçe Başkanı Ali Çalışkan ise, “ Memleket Partisi kurucu ilçe başkanlığı görev belgemizi İl Başkanımız Bora Küçükçetin’in elinden aldık. Çerkezköy’ümüze ve memleketimize hayırlı olsun. Çerkezköy’de partimize katılmak isteyen herkese kapımız açıktır” dedi.

 

İŞTE YENİ YÖNETİM

 

Ali Çalışkan başkanlığındaki yeni yönetimde Kübra Özer, Bedirhan Tanıyan, Tamer Barım, Zeki Emirhan İğdeli, Funda Özer, İdris Turan, Tacettin Çiftçi, Osman Yıldırım, Fırat Aydınlı, Taner Ağan, Musa Kavlak, Oğuz Çelik, Onur Tokgöz, Fatih Aktaş, Reis Atay, Emine Sağıncı yer aldı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10