Çebi; Kadın emeği hak ettiği değeri görecek

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, Malkara ilçesinde bir dizi ziyaretlerde bulundu. DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi, beraberinde ki Malkara İlçe Başkanı Filiz Yıldırım

Malkara 21.06.2021 16:18:00 0
Çebi; Kadın emeği hak ettiği değeri görecek

DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi; '' Bugün Malkara ilçemizde sahadaydık, vatandaşlarımızla bir araya geldik, esnaflarımızı dolaştık. Genç Kardeşlerimizi dinleme fırsatımız oldu. Sorunların farkındayız ve çözüm odaklı bir siyasi partiyiz. Parti programımızda tüm bu sorunların çözümleri mevcut. Ziyaret ettiğimiz her vatandaşımıza partimizin programını ve çözüm önerilerini aktarmaya gayret ediyoruz.'' şeklinde konuştu.

 

BUNUN FARKINDAYIZ

 

Program sonunda Trakyam Üreten Kadın Kooperatifini ziyaret eden DEVA Partisi Tekirdağ İl Başkanı Hasan Berk Çebi; '' Kadın emeği çok kutsal bir emek, Trakyam Üreten Kadın Kooperatifi'ni ve başkanı sayın Aynur Sev Çeşmeliler'i ziyaret ettik. Kendilerine misafirperverlikleri için teşekkür ederim. Burada kadınlarımızın çok güzel el emeği göz nuru ürünleri var. Bu dönemde kadınlarımızın bu emekleri hak ettiği değeri görmüyor bunun farkındayız. İnanıyoruz ki DEVA Partisi iktidarımızda tüm kadınlarımızın emeği hakettiği değeri görecektir” dedi.

 

Haber/Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10