Albayrak: Karalama kampanyası yürütüyorlar  

Çorlu'da önceki gün etkili olan yağışlar nedeniyle Eski Çerkezköy Caddesi'nde kamyonun iş makineleri aracılığıyla kurtarıldığı esnada çekilen bir fotoğrafın sosyal medyada paylaÅ

Çorlu 21.06.2021 16:20:00 0
Albayrak: Karalama kampanyası yürütüyorlar  

Yazılı bir açıklama yapan Tekirdağ Büyükşehir Belediye Başkanı Kadir Albayrak, “ Çorlu ilçemizde bulunan Eski Çerkezköy Caddesi’nde TREDAŞ ekipleri tarafından yürütülen altyapı çalışmaları sonrasında kazı yapılan alan yoğun yağmur yağışı nedeniyle çökmüş ve yüklenici firmaya ait kamyon oluşan çukura saplanmıştır. Eski Çerkezköy Caddesi’nde kamyonun iş makineleri aracılığıyla kurtarıldığı esnada çekilen bir fotoğrafın sosyal medyada paylaşılması, meydana gelen olaydan Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz, bağlı kuruluşumuz TESKİ ve Çorlu Belediyemizin sorumlu tutulduğu maksatlı paylaşımların yapılması üzerine basın açıklaması yapılmasına ihtiyaç duyulmuştur” dedi.

 

BU YAKLAŞIMLARIN EN SON ÖRNEĞİDİR

 

Albayrak, “ Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak 11 ilçe belediyemiz ile iş birliği ve uyum içerisinde gerek altyapı, gerekse üstyapı çalışmalarımız hızlı ve etkin bir şekilde yürütülmektedir. Sağlam ve uzun ömürlü bir altyapı inşa etmek adına kararlılıkla yürüttüğümüz çalışmalar, bizi rakip gören ve halkımıza hizmet vermemizden rahatsızlık duyan birtakım sözde siyasetçiler tarafından baltalanmaya çalışılmaktadır. Altyapı ve üstyapı çalışmalarımız esnasında yaşanan olumsuzlukları trol ekipleri aracılığıyla gündemde tutmakta ve bu şekilde Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz, bağlı kuruluşumuz TESKİ ve üst yönetimleri kendi siyasi partilerinden olmayan ilçe belediyelerimiz aleyhinde karalama kampanyası yürütmektedirler. TREDAŞ tarafından yürütülen altyapı çalışmaları sonrasında yolun çökmesi ve kamyonun oluşan çukura saplanmasının bilinçsizce de olsa Tekirdağ Büyükşehir Belediyemize, TESKİ’ye ve Çorlu Belediyemize mal edilerek kara propaganda malzemesi haline getirilmesi bu yaklaşımlarının en son örneğidir” açıklamasında bulundu.

 

HAYAL KIRIKLIĞINA UĞRATACAĞIZ

 

Albayrak, “ Yaklaşık yirmi yıldır ülkemizi yöneten zihniyetin mensupları, ülke ekonomisine en büyük katkıyı sağlayan iller arasında yer alan Tekirdağ’ın hak ettiği hizmetleri almasını sağlamadıkları gibi yaşanan tüm sıkıntı ve olumsuzlukları Tekirdağ Büyükşehir Belediyemiz ve TESKİ’ye yüklemektedirler.

Gecemizi gündüzümüze katarak mesai kavramı tanımaksızın çalışırken karalama kampanyalarına maruz kalıyoruz. Ne yazık ki, vatandaşlarımızın mutsuzluğundan sevinç duyan, halkımızın kurumlarımıza verdiği desteği kesmesinden medet uman ve avuçlarını ovuşturarak hizmetlerimizin aksamasını bekleyen siyasi bir anlayışla karşı karşıyayız. Bu zihniyette olanlara şunu söylemek isterim: “Sizler vatandaşlarımız mutsuz olsun diye bekleyedurun; biz size bu fırsatı vermeyeceğiz.”

Tüm engelleme ve saldırılar karşısında Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi ve TESKİ olarak siyasi görüş ayrımı yapmaksızın ilçe belediyelerimizle uyum içerisinde çalışmaya ve halkımızı hak ettiği hizmetlerle buluşturmaya devam edeceğiz. Vatandaşlarımızın mutsuz olmasını bekleyerek siyaset yapanları geçmişte ve günümüzde olduğu gibi bundan sonra da hayal kırıklığına uğratacağız” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10