Lavanta tarlaları ilgi görüyor

Ergene Belediyesi tarafından bu yıl ilki düzenlenen Lavanta Tarla Günleri hafta sonu başladı.  Vatandaşlar, Ergene Belediyesi Lavanta Tarla Günleri'ne yoğun ilgi gösterdi. Ergene Belediyesi tarafından hazırlan

Ergene 21.06.2021 16:44:00 0
Lavanta tarlaları ilgi görüyor

Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, lavanta tarlalarının mor renkte görsel bir şölen oluşturduğunu ifade ederek “2019 yılında ekimini gerçekleştirdiğimiz bu güzel projemiz kokusu ve güzel görüntüsü ile Sevgi Kenti Ergenemize çok yakıştı. Vatandaşlarımızın göstermiş olduğu yoğun ilgi bizleri çok mutlu etti. Yoldan geçenlerinde burada durup fotoğraf çektirdiğini görüyoruz. Mor renkli tarlalar turizm açısında da ilçemize büyük katkı sağlayacak. Önümüzde ki senelerde Belediyemizin birçok etkinliğini burada yapmayı planlıyoruz” diye konuştu.

 

KEYİFLİ ZAMAN GEÇİRDİLER

 

Aileleriyle birlikte lavanta tarlalarında keyifli zaman geçiren vatandaşlar da, pandemi döneminde yaşanan kısıtlamaların ardından burada doğa ile iç içe olmanın çok güzel bir duygu olduğunu belirterek, “Burası Ergene’nin adeta saklı cenneti haline gelmiş” dedi.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ

 

 

 

 

 

 

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10