BİK Müdürü Karakaya'dan Gazi Çiftçi'ye babalar günü ziyareti

Basın İlan Kurumu (BİK) Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya, şehit ve gazi aileleri için Tekirdağ Valiliği tarafından organize edilen program kapsamında Türk Silahlı Kuvvetleri (TSK) gazisi 63 yaşındak

Tekirdağ 22.06.2021 16:40:00 0
BİK Müdürü Karakaya

Ziyarette konuşan Basın İlan Kurumu Tekirdağ Şube Müdürü Sabri Karakaya, “ Baba ailenin,  gazi ise vatanın temel direğidir. Sayın Valimiz Aziz Yıldırım’ın böylesi anlamlı bir günde bana görev tevdi etmesinden duyduğum mutluluğu ifade etmek istiyorum. Vatanımızın var olması için canlarını feda eden şehit ve gazilerimizi minnet ve saygıyla anıyorum. Devlet ve millet olarak her zaman gazilerimizin ve şehitlerimizin emaneti olan ailelerinin yanlarında oluyoruz. Bu vesile ile gazi Süleyman Çitfçi ağabeyimizin şahsında tüm gazilerimizin Babalar Günü’nü kutluyorum” şeklinde konuştu.

 

TEŞEKKÜR ETTİ

 

Ziyaretten dolayı Tekirdağ Valisi Aziz Yıldırım’ın şahsında BİK Müdürü Sabri Karakaya’ta teşekkür eden gazi Süleyman Çiftçi de, “Babalar günü dolayısıyla evimize kadar gelerek Babalar Günü’nü kutlayan müdürümüze teşekkür ediyorum. Ben de sayın Valimiz ve müdürümüz başta olmak üzere il protokolümüzdeki müdürlerimizin Babalar Günü’nü kutluyorum” dedi. BİK Müdürü Karakaya, ziyarette gazi Süleyman Çiftçi’ye Vali Yıldırım’ın hediyeleri ile Basın İlan Kurumu prestij eserlerinden olan ve gazetemiz Çerkezköy Haber Gazetesi küpürünün bulunduğu “15 Temmuz Manşetler” kitabını hediye etti.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10