Hakim ve savcıları veda yemeğiyle uğurladılar

Hakim ve Savcılar Kurulu tarafından yayınlanan kararname ile tayin olan Çerkezköy Adliyesi hakim ve savcılarına, Çerkezköy Adliyesi personeli tarafından veda yemeği düzenlendi. Önceki akşam Öztrak Caddesiâ

Çerkezköy 22.06.2021 18:49:00 0
Hakim ve savcıları veda yemeğiyle uğurladılar

Hakkari İl Cumhuriyet Başsavcılığı’na atanan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci, veda yemeğinde yaptığı konuşmada, 2 yılı aşkın süredir birlikte çalıştığı mesai arkadaşlarına ayrı ayrı teşekkür ederken, Çerkezköy Adliyesi’nin hakim ve savcılarıyla, müdürleriyle, katipleriyle bir bütün olduğunu, bir aile olduğunu, adaletin tecellisinde üstlendikleri görevin bilinç ve sorumluluğunda olduklarını kaydetti.

 

 

“ÇERKEZKÖY’DEN HOŞ SEDA ANILARLA AYRILIYORUZ”

 

Kendi gibi tayin olan hakim ve savcılara yeni görev yerlerinde başarılar dileyen Başsavcı Örenci, “Yaşadığımız iş yoğunluğu zaman zaman iş stresine yansısa da işimizin doğası gereği asla duygularımızla hareket etmedik. Her zaman hukukun üstünlüğüne inanan, bunun işlemesi için var gücümüzle çalışan insanlar olduk. Biz Çerkezköy’de görev yaptığımız sürece Çerkezköy halkından da, Çerkezköy bürokrasisinden de, çalışma arkadaşlarımızdan da memnun kaldık. Çerkezköy’den hoş seda anılarla ayrılıyoruz” diyerek bu geceyi organize eden adliye personeline teşekkür etti.

 

 

TEŞEKKÜR PLAKETİ VERİLDİ

 

Veda programında, Çerkezköy’de görev yaparken Bakırköy Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Uğur Yıldırım, Bismil Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Mehmet Çiçekçi, Diyarbakır Cumhuriyet Savcılığı’na atanan Doğukan Timuçin Turan, Bakırköy Hakimliği’ne atanan Nazlı Yıldırım, Şanlıurfa Hakimliği’ne atanan Ömer Lütfullah Gencay ve Gaziantep Hakimliği’ne atanan Zehra Betül Orhan Olcay’a Çerkezköy’de görev yaptıkları süre boyunca adalet hizmetine katkılarından dolayı teşekkür plaketi verildi. Çerkezköy’den tayin olan hakim ve savcılar da birer teşekkür konuşması yaptı.

 

 

ÇERKEZKÖY HATIRASI

 

Yemeğin ardından Çerkezköy’deki kamu kurum ve kuruluşlarının temsilcilerine veda ziyaretinde bulunan Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcısı Bayram Örenci adliye personeliyle son hatıra fotoğrafını Çerkezköy Adliyesi önünde çekinerek paylaştı.

 

 

 

Haber / Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10