Çerkezköy ve Kapaklı'ya hekim ataması  

Sağlık Bakanlığı, 99'uncu Dönem Devlet Hizmet Yükümlüğü kapsamında il genelinde 3 tabip ve 18 Uzman Tabip olmak üzere toplamda 21 adet kadro ilan etti. Buna göre Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne

Çerkezköy 24.06.2021 17:41:00 0
Çerkezköy ve Kapaklı

AK Parti Tekirdağ Milletvekili Mustafa Yel sosyal medyadan yaptığı açıklamada, “ Sağlık Bakanlığımızdan taleplerimiz doğrultusunda 99’uncu Dönem Devlet Hizmet Yükümlüğü kapsamında ilimize; 3 Tabip ve 18 Uzman Tabip olmak üzere toplamda 21 adet kadro ilan edilmiştir. 30 Haziran 2021 Çarşamba günü yapılacak kura sonrasında İlimizde görev yapacak doktorlarımıza başarılar diliyorum. İlimize ve İlçelerimize hayırlı ve uğurlu olsun.” ifadelerini kulandı.

 

21 ADET KADRO İLAN ETTİ

 

Öte yandan Kapaklı ve Çerkezköy dışında Tekirdağ Devlet Hastanesine 2 tabip ve 1 adet Ruh Sağlığı ve Hastalıkları uzmanı, Tekirdağ İsmail Fehmi Cumalıoğlu Şehir Hastanesi'ne Yoğun Bakım Uzmanı, Çocuk ve Ergen Ruh Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı, Çocuk İmmünoloji ve Alerji Hastalıkları Uzmanı, Hermatoloji Uzmanı,Çorlu Devlet Hastanesine Acil Tıp Uzman Tabip, Kardiyoloji alanında uzman tabip, Radyoloji alanında uzman tabip kadrosu ilan edildi. Saray Devlet Hastanesine bir adet Anesteziyoloji ve Reanimasyon Uzmanı, bir adet Kadın Hastalıkları ve Doğum Uzmanı, Tekirdağ Hayrabolu Devlet Hastanesine bir adet İç Hastalıkları Uzmanı, Malkara Devlet Hastanesine ise bir adet İç Hastalıkları Uzmanı atandı.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10