Akay'dan grevdeki işçilere tam destek

Çerkezköy Belediye Başkanı Vahap Akay, Çerkezköy Organize Sanayi Bölgesi'nde faaliyet gösteren bir fabrikada toplu sözleşmede anlaşma sağlanamaması üzerine greve başlayan işçileri ziyaret etti. Z

Çerkezköy 24.06.2021 17:50:00 0
Akay

Lastik-İş Sendikası’nın örgütlü olduğu fabrikanın önünde grev yapan işçileri ziyaret eden Başkan Akay’a; Belediye Başkan Yardımcısı Enver Bayram ile Cumhuriyet Halk Partisi Meclis Üyesi Gökay Keleşoğlu da eşlik etti.

 

“HAK ARAMAK KADAR DOĞAL BİR ŞEY OLAMAZ”

 

“Bu hak mücadelesi inşallah sonuç verecek” diyen Başkan Akay, “Bu birliktelik, bu mücadele sonuç verecek. Buna gönülden inanıyoruz. Birlikte oldukça, mücadele ettikçe, örgütlü bir şekilde hakkı aramak kadar doğal ve güzel bir şey olamaz. Umut ediyoruz bu birliktelik, hakkınızın teslim edileceği bir şekilde sonlanır. İnşallah mutlu bir şekilde yine işinize kavuşur ve ekmek mücadelenize devam edersiniz. Ben bu noktada mücadele eden tüm hemşerilerime, tüm emekçi kardeşlerime kolaylıklar diliyorum. Mücadelenizde başarılar diliyorum. Allah inşallah sonunuzu hayırlı eder” şeklinde konuştu.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10