TREDAŞ gönüllülerinden örnek proje

TREDAŞ bünyesinde 2016 yılında kurulan TREDAŞ Gönüllüler grubu, atık olarak ayrılan, kullanılmayan hurda aydınlatma armatür başlıklarını geri dönüştürdü. Aydınlatma başlıkların?

Tekirdağ 25.06.2021 12:10:00 0
TREDAŞ gönüllülerinden örnek proje

TREDAŞ, geçtiğimiz yıl devreye aldığı “Enerjimiz Küçük Dostlarımız İçin” projesini hayata geçirdi. 

 

İLK OLARAK MURATLI’DAKİ ATIKLAR TESPİT EDİLDİ

 

TREDAŞ gönüllüleri, sıcak yaz aylarında sokak hayvanlarının mama ve su ihtiyaçları için çalışmalarına devam ediyor. TREDAŞ bünyesinde kullanım ömrünü tamamlamış, yanmayan ve atık olarak ayrılan armatür başlıklarının sokak hayvanları için kullanılabileceğini düşünen gönüllüler, öncelikle Muratlı’da bulunan atık malzemeleri tespit etti. Ardından, aydınlatma başlıklarının sokak hayvanlarına zarar verebilecek vida, armatür ve tel gibi maddeleri ayrıştıran gönüllüler, “Enerjimiz Küçük Dostlarımız” projesi için armatür başlıkları şehirlerin belirli noktalarına bıraktı.

 

YAZ AYLARINDA FAALİYETLERİNE DEVAM EDECEKLER

 

TREDAŞ’ın depolarında bulunan hurda armatür başlıkları, Edirne, Kırklareli ve Tekirdağ’da sosyal sorumluluk projesi çerçevesinde kullanılarak sokak hayvanlarına destek projesine dönüştü. Bu çerçevede şimdiye kadar üç yüzü aşkın armatür başlığını mama ve su kabı olarak Trakya’nın çeşitli noktalarına bırakan TREDAŞ Gönüllüleri, bu yaz aylarında da faaliyetlerine devam edecek.

 

Haber / Sevay SÖNMEZ

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10