Bağımlılıkla mücadele masaya yatırıldı

Tekirdağ İl Bağımlılıkla Mücadele Koordinasyon Kurulu 2021/2 Toplantısı, Vali Aziz Yıldırım başkanlığında yapıldı. Toplantıda konuşan Vali Yıldırım, "Geleceğimizi tehdit eden ba

Tekirdağ 25.06.2021 16:12:00 0
Bağımlılıkla mücadele masaya yatırıldı

Valilik Toplantı Salonu’nda gerçekleştirilen Bağımlılıkla Mücadele İl Koordinasyon Kurulu Toplantısı kurul üyelerinin katılımı ile yapıldı.

 

SUNUM YAPILDI

 

Bir önceki toplantıda alınan kararların görüşüldüğü toplantıda konuşan Vali Yıldırım, “Geleceğimizi tehdit eden bağımlılıklardan gençlerimizi korumak ve kurtarmak, insani ve milli bir vazifedir. Bizler, güvenlik güçlerimizle, kurumlarımızla bu konuda halkımızı korumak için elimizden gelen tüm gayreti bugüne kadar olduğu gibi bundan sonra da göstermeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı. Ardından dönem içerisinde bağımlılıkla mücadele kapsamında gerçekleştirilen faaliyetler hakkında bilgi verildi. Daha sonra Tekirdağ Namık Kemal Üniversitesi Rektörlüğü ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü bağımlılıkla mücadelede yapılan çalışmalar hakkında bir sunum yaptı. Gündem önerisi ve bir sonraki toplantıda sunum yapacak kurumların belirlenmesi ile toplantı sona erdi.

 

Haber / Sevim BOZKURT

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10