Hıdırağa'da 1'inci kısım çalışmalar tamamlandı 

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü yol ve kaldırım ekipleri, bölgede yürütülen altyapı çalışmalarının ardından Hıdırağa Mahallesi Sait Güngör Sokak ve Karaca Ahmet Tekke Sok

Çorlu 27.06.2021 14:28:00 0
Hıdırağa

Çorlu Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri tarafından ilçede trafik akışının yoğun olduğu güzergâhlarından biri olan Sait Güngör Sokak ve Karaca Ahmet Tekke Sokak'ta başlatılan yol ve kaldırım çalışmaları sürüyor.

 

İKİNCİ KISIM ÇALIŞMALAR BAŞLADI

 

Çorlu Belediye Başkanvekili Mert Yılmaz ve Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan'ın incelemelerde bulunduğu sokaklarda ekiplerin birinci kısım çalışmaları tamamlamasının ardından ikinci kısım çalışmalarına başladı. Belediye yetkilileri, “Birinci kısımda zemin dolgu ve asfalt binder tabakası serimi gerçekleştiren ekipler, çalışmalar kapsamında yollarda 5 bin 100 ton yol dolgu malzemesi, bin 250 ton asfalt serimi gerçekleştirdi. Yol ve asfalt serim çalışmalarının devam ettiği Hıdırağa Mahallesi Sait Güngör Sokak ve Karaca Ahmet Tekke Sokak'ta üçüncü kısım çalışmaları kapsamında kaldırım ile asfalt aşınma tabakası serimi gerçekleştirilecek ve sokaklar yeni bir görünüme kavuşturulacak” dedi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10