Cansuyu Derneği'nden anlamlı kampanya

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi bünyesinde faaliyet verecek Engelsiz Cafe'yi ziyaret eden Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi, Cansuyu Derneği Tekirdağ gönüllüleri olarak "mavi kapak&q

Çorlu 28.06.2021 12:45:00 0
Cansuyu Derneği

Cansuyu Derneği Tekirdağ il Başkanı Murat Vakitçi, Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şubesi bünyesinde faaliyet verecek Engelsiz Cafe'yi ziyaret etti.

 

“HAYAT PAYLAŞINCA GÜZEL”

 

Engelsiz bir hayatın mümkün olduğunu belirten Vakitçi, “Engelleri hep birlikte el ele kaldırmalıyız. Engelsiz bir hayat pek tabi mümkün. Yeter ki hayallerimize, geleceğimize engel koymayalım. Yeter ki gönlümüzde engel olmasın. Diğer engeller ya aşılır ya da onunla yaşamak öğrenilir. Bizler Cansuyu Derneği Tekirdağ gönüllüleri olarak "mavi kapak" kampanyanıza destek amaçlı biz de kampanya yaptık. Minik yavrularımızın özveriyle topladıkları kapakları size teslim ediyoruz. Müşterek faaliyetlerimiz devam edecek. Hayat paylaşınca güzel. Burada kardeşlerimiz hem hayata tutunacak hem de derneğinize bir katkı olacak. Esasen bu küçükte olsa bir farkındalığı ortaya koymaktır. Tekrar bu müessese derneğinize, üyelerinize ve Çorlumuza hayırlı olsun” ifadelerini kullandı.

 

“ENGELLERİ BİR BİR AŞACAĞIZ”

 

Türkiye Sakatlar Derneği Çorlu Şube Başkanı Canan Naciye Yurtseven de, ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getirerek, “İlginize ve desteğinize teşekkür ederiz. Kafemize hepinizi bekliyoruz. Engelleri bir bir aşacağız” şeklinde konuştu.

 

Haber / Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10