TMS üyelerini aileleriyle eğitime gönderdi

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak,  Ankara'daki eğitimlerin aralıksız olarak devam ettiğini kaydetti. Koçak, sendika üyeleri ve ail

Tekirdağ 28.06.2021 20:12:00 0
TMS üyelerini aileleriyle eğitime gönderdi

Türk Metal Sendikası’nın MESS ile Ankara Büyük Anadolu Termal Hotel, Büyük Anadolu Ereğli Hotel’de Büyük Anadolu Didim Resort Hotel, Büyük Anadolu Girne Hotel, Bodrum Anadolu Hotel’de ortak başlattığı eğitim seminerleri hız kesmeden devam ediyor. Bu eğitimler kapsamında Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi her ay sendika üyelerini eğitime gönderiyor. Önceki günde  Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubesi sendikaya bağlı çeşitli işyerlerinde çalışan  üyeleri ve ailelerinden oluşan toplam 123 kişiyi Ankara’da faaliyet gösteren Ankara Büyük Anadolu Termal Hotel’e gönderdi.

 

EĞİTİMLERİMİZ ARALIKSIZ SÜRÜYOR

 

Türk-İş Tekirdağ İl Temsilcisi ve Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şube Başkanı Murat Koçak, yaptığı açıklamada, “Türk Metal Sendikamızın yaklaşık 22 yıldan bu yana aralıksız olarak sürdürdüğü eğitimler devam ediyor. Sendika olarak amacımız tüm sendika üyelerinin eğitimli olmalarını sağlamaktır. Eğitimlere sendika olarak büyük önem veriyoruz. Türk Metal Sendikası Çerkezköy Şubemiz olarak beş yıldızlı Anadolu Hotel Downtown Ankara’da gerçekleştirilecek olan Rehabilite programına katılmak üzere üyelerimiz, eş ve çocuklarıyla birlikte toplam 123 kişiyi şubemizden yolcu ettik.  Üyelerimiz eğitimde  iş sağlığı, iş güvenliği, işyeri disiplini, çalışma hayatı , atatürkçülük, Motivasyon, paylaşım, genel sağlık, ekonomi gibi bir çok konularda eğitim almaktadırlar” dedi.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10