Sarıkurt: Parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım

Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri tarafından Baki Sokak'ta yapımına devam edilen park alanında inceleme yapan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, "Parkları yapmak yetmiyor, parklarımızı kor

Çorlu 29.06.2021 13:17:00 0
Sarıkurt: Parklarımıza hep birlikte sahip çıkalım

Silahtarağa Mahallesi Baki Sokak üzerinde yer alan ve yaklaşık olarak 5 bin metrekareden oluşan park alanında çalışmalar devam ediyor.

 

TALİMAT VERDİ

 

Tuğla bordür, kumlamalı taş döşeme, oyun grubu beton zemin ve futbol sahası çevre duvar çalışmalarının tamamlandığı Baki Sokak park alanında incelemelerde bulunan Çorlu Belediye Başkanı Ahmet Sarıkurt, devam eden çalışmalar hakkında ekiplerden bilgi alarak yapılması gerekenler ile ilgili talimat verdi. Tamamlandığında 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerinin de faydalanacağı park alanında Okul Müdürü Bülent Çıtak ve çalışmaları takip eden vatandaşlar ile bir araya gelen Başkan Sarıkurt, yapılacak çalışmalar hakkında görüş alışverişinde bulundu.

 

 

“BÖLGENİN GÜZELLEŞMESİNE KATKI SAĞLAYACAK”

 

Park alanının tamamlandığı zaman Çorlu’ya değer katacağını kaydeden Sarıkurt, "Baki Sokak park alanı, bölgenin güzelleşmesine katkı sağlayacak ve renk katacak. Vatandaşlarımızın rahat bir nefes alacakları, keyifli vakit geçirebilecekleri, çocuklarımızın güvenli alanlarda dilediklerince oynayabilecekleri, oyun grupları ve fitness aletlerinin yer alacağı parkımız kısa süre içinde tamamlanarak bölge halkımız ve 75. Yıl Mustafa Kemal İlkokulu öğrencilerimizin hizmetine girmiş olacak. Tabii parkları yapmak yetmiyor, parklarımızı korumamız gerektiğini de unutmayalım. Halkımızın vergileriyle inşa edilen parklarımızı gözümüz gibi korumamız gerekiyor. Bu parklar hepimizin ve lütfen parklarımıza, yeşil alanlarımıza sahip çıkalım” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Sevde Gül MALİT


0282 726 91 91
0282 747 65 10