Step aerobik kursu Velimeşe'de de açılıyor

Ergene Belediyesi Kültür Merkezi'nde ücretsiz olarak düzenlenen step aerobik kursu, Velimeşe Mahallesi'ndeki kadınlardan gelen yoğun istek üzerine Velimeşe Mahallesi'nde de açılıyor. Belediyeden yap

Ergene 29.06.2021 14:10:00 0
Step aerobik kursu Velimeşe

Ergene Belediyesi’nin kurslarına vatandaşlar ilgi gösteriyor. Hafta içinde Ergene Belediyesi Kültür Merkezi’nde kadınlar için verilen step aerobik kursu, kadınlardan gelen yoğun istek üzerine Velimeşe Mahallesi’nde de açılıyor.

 

“KÜLTÜREL VE SPORTİF FAALİYETLERE ÖNEM VERİYORUZ”

 

Belediyeden yapılan açıklamada kayıtların alınmaya başlandığı belirtilerek, Velimeşe Mahallesi’nde açılacak olan step aerobik kursuna kayıt yaptırmak isteyenlerin Ergene Belediyesi Kapalı Spor Salonu’na müracaat etmeleri gerektiği belirtildi. Ergene Belediye Başkanı Rasim Yüksel, Ergene’de sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere büyük önem verdiklerini kaydederek, “Sevgi Kenti Ergene’miz de vatandaşlarımıza birçok alanda ücretsiz kurslar düzenliyoruz. Bu kurslarımızdan da biri olan step aerobik kursumuz da Ergene Belediyesi Kültür Merkezimizde devam ediyor. Velimeşe Mahallemizde ki bayanlarımızdan gelen yoğun istek üzerine şimdi de bu kursumuzu Velimeşe Mahalle’mizde açacağız” ifadelerini kullandı.

 

Haber / Yunus BÜYÜKKABAN


0282 726 91 91
0282 747 65 10