Türkiye ikincisi Özdemir'den Çetintaş'a ziyaret

5-7 Haziran tarihleri arasında Kastamonu'da düzenlenen Türkiye Boks Yıldızlar Şampiyonası'na Çerkezköy'den katılan Melih Özdemir şampiyonayı ikinci olarak tamamladı. Çerkezköy'

Çerkezköy 30.06.2021 12:37:00 0
Türkiye ikincisi Özdemir

Türkiye Boks Yıldızlar Şamnpiyonası’nda Türkiye ikincisi olarak yurda dönen Melih Özdemir, antrenörü Savaş Karaduman’la birlikte AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş’ı ziyaret etti. Gerçekleşen ziyarette Özdemir’e, eski iş insanlarından Ramazan Kuru, altın takdim etti.

 

GURUR DUYUYORUZ

 

Gençlerin spora yönlendirilmesi ve kötü alışkanlıklardan uzak tutulması amacıyla yapılan tüm faaliyetlere destek vereceklerini ifade eden iş insanı Ramazan Kuru “Her şey gençlerimiz için. Melih kardeşimize bize bu gururu yaşattığı için teşekkür ediyorum. Her zaman gençlerimizin yanında olmaya ve desteklemeye devam edeceğiz. Sporcu kardeşlerimizin başarısından gurur ve onur duyuyoruz” diye konuştu.

 

DESTEKLERİMİZİ SÜRDÜRECEĞİZ

 

Çerkezköy’ün gençlerinin başarısından övünç duyduklarını ifade eden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş; “Gençlerimizin her zaman yanında ve destekçisi olmaya devam edeceğiz. Onlar bizim geleceğimiz ve en büyük güvencemiz. Onlar için çalışmaya, onlar için çabalamaya devam edeceğiz. Sporun ve sporcunun her zaman yanındayız. Melih kardeşimi tebrik ediyorum. Kastamonu’dan Çerkezköy’e büyük bir başarı ile döndü. Bu başarılar bizleri gururlandırıyor, ilçemizin adının daha çok duyulmasına sebep oluyor. Bizler her zaman bu desteği vermeye devam edeceğiz” diye konuştu.

 

Haber/Cengizhan KÜPELİOĞLU 


0282 726 91 91
0282 747 65 10