Yaz spor okullarında eğitimler başlıyor

Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü'nden yapılan açıklamada, yaz spor okullarında eğitimlerin 1 Temmuz'dan itibaren başlayacağı duyuruldu. Yaz spor okullarında başlatılacak

Çerkezköy 30.06.2021 13:53:00 0
Yaz spor okullarında eğitimler başlıyor

Gençlik ve Spor Bakanlığı’nın gerek dev tesislesme hamleleriyle gerek uluslararası spor organizasyonlarında elde edilen başarılarla Türk sporunun marka değerinin artış göstermesiyle beraber sporcu yetiştirme alanında da adımlar atılıyor.

 

“GENİŞ KİTLELERE YAYMAYI AMAÇLIYORUZ”

 

Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğü yetkilileri, “Sporu sevdirmeyi, toplumda spor kültürünü güçlendirmeyi ve sporu geniş kitlelere yaymayı amaçlıyoruz. 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sona ermesinin ardından çocuklarımızı yaz aylarını daha verimli geçirebilmeleri ve sporla tanışmaları amacıyla Çerkezköy Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüze ve Gençlik Merkezimize bekliyoruz. Bu sene ilçemizde ilki yaşanan ve Gençlik ve Spor İlçe Müdürlüğümüzde kurulan portatif havuz ile beraber alanında uzman antrenörler ile sıcak yaz günlerinde siz değerli Çerkezköy halkına hizmet verecektir” dedi.

 

Haber / Cengizhan KÜPELİOĞLU


0282 726 91 91
0282 747 65 10