Erseçkin: Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz

İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı ilçe merkezinde stantlar kurarak üye çalışmalarına aralıksız şekilde devam ediyor. İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçki

Çerkezköy 30.06.2021 14:10:00 0
Erseçkin: Durmadan, yorulmadan çalışmaya devam edeceğiz

Yasemin Altın Erseçkin başkanlığındaki; İYİ Parti Çerkezköy İlçe Teşkilatı, üye çalışmalarına hız kazandırdı. Gün geçtikçe büyüyen ve gelişen Çerkezköy’de herkese ulaşmak istediklerini söyleyen Erseçkin, “Genel başkanımız sayın Meral Akşener önderliğinde yükselen partimize halkımızın teveccühü her zaman daha fazla artıyor. Bizler sahada olmaya devam edeceğiz” dedi.

 

VATANDAŞLARIMIZA TEŞEKKÜR EDİYORUZ

 

Yapılan çalışma ile ilgili değerlendirmede bulunan İYİ Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Yasemin Altın Erseçkin, “Yeni üye kayıt çalışmalarımız aralıksız devam ediyor. Halkımızın ilgisinden dolayı memnunuz. Cumhuriyet Mahallesi’nden başladığımız üyelik standımız farklı gün ve tarihlerde ilçemizin çeşitli yerlerinde kurulmaya devam edecek. Üyelik kampanyamıza yoğun ilgi gösteren ve aramıza katılan tüm İYİ ve cesur vatandaşlarımıza şükranlarımızı sunuyoruz. Yurdumuzun dört bir yanında başlayan İYİLİK Hareketi’nde bizlerle birlikte yol yürüyecek olan tüm vatandaşlarımıza teşekkür ediyoruz” dedi.

 

STANTLAR KURUYORUZ

 

Erseçkin, ilk olarak Cumhuriyet Mahallesi’nde kurulan üyelik stantının 30 Haziran tarihinde Gaziosmanpaşa Mahallesi Türk Metal Sendikası önünde, 1 Temmuz Fevzipaşa Mahallesi pazar yolu üzerinde, 2 Temmuz’da da Gazi Mustafa Kemal Paşa Mahallesi Köprübaşı Kahvesi önünde kurulacağını ifade etti.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10