Güzel: İki dalda da şampiyonluk hedefliyoruz

1-7 Temmuz 2021 tarihleri arasında, Şırnak'ta düzenlenecek olan Türkiye Büyükler ve Gençler, Kick Boks Şampiyonası (Tüm Branş ve Kategoriler)'na, iki sporcu ile katılacak Oğuz Güzel Spor Kulübü Şırn

Çerkezköy 2.07.2021 11:31:00 0
Güzel: İki dalda da şampiyonluk hedefliyoruz

Şampiyona hakkında açıklamalarda bulunan Oğuz Güzel Spor Kulübü Antrenörü Oğuz Güzel, “ Şırnak'ta düzenlenecek olan şampiyonaya, aslında, Minik kategori de dahil olmak üzere, 15 adet sporcu ile gitmeyi ve çok daha büyük sayıda, şampiyonlukları bölgemize getirmeyi hedeflemiştik. Ama, federasyon, Şırnak'taki şampiyonaya katılacak sporcuları, 2021 yılında, önceki aylarda düzenlenen yarışmalara katılan ve puanlama açısından ilk 5 sırayı alan sporculardan seçti. İşbu sebeple, şampiyonaya yalnızca, 2 adet sporcu ile katılabildik. Şampiyonaya 60 kilogramda gençlerde Minel Akpınar, 71 kilogramda Recep Emrin Eren katılacak” dedi.

 

BAŞARI HEDEFLİYORUZ

 

Güzel, “ Her 2 sporcumuz da, gerek ulusal gerekse de uluslararası alanda elde ettiği başarılarla kendilerini kanıtlamış sporculardır. Bu sporcular, yaz kış, yağmur çamur demeden antrenmanlar yapıyorlar. Aileleri de, onlarla birlikte olarak, onlara çok büyük destek olmakta. Şampiyon olabilmek için, gerçekten, maddi manevi çok büyük fedakarlıklara girdiler. İnşallah, emekleri zayi olmaz. Biz Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak her zaman için, tabela kulübü olmadığımızı, belgeli ve yeterli bir kulüp olduğumuzu belirtiriz. Yani, tabelamızda, camlarımızda yer alan spor dalları ile ilgili antrenörlük belgemiz ve bilgimiz mevcuttur. Oğuz Güzel Spor Kulübü, belgesiz olduğu hiçbir spor dalına girmez. İşte görüyorsunuz, belgeli, sicili olduğumuz bir spor dalı olan Kick Boks’ta da Türkiye Şampiyonası'na katılıyoruz. Önemli olan, hem belgeli olmak, hem sporcu yetiştirebilmek, hem de yarışmalara girebilmektir. Tabii ki, yukarıda da belirttiğim gibi, kendini spora adamış sporcular ve velileri ile hedefe yürümek, daha da kolaylaşıyor.  Son olarak, yarışmaya iştirak eden tüm sporculara, Oğuz Güzel Spor Kulübü olarak üstün başarılar dileriz” diye konuştu.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10