Amcaoğullarının kavgası kanlı bitti

Çerkezköy'de hayvancılık işi yapan ve aralarında anlaşmazlık olduğu iddia edilen iki amcaoğlunun kavgasında kan aktı. Olayda Rıdvan K. Pompalı tüfekten çıkan saçmaların bacağına isabet

Çerkezköy 2.07.2021 13:57:00 0
Amcaoğullarının kavgası kanlı bitti

Fatih Mahallesi Amberdere mevkii Plevne Caddesinde bulunan bir çiftlikte meydana gelen olayda iddiaya göre daha önceden aralarında husumet bulunan amcaoğulları 50 yaşındaki Ethem K. ile 35 yaşındaki Rıdvan K. tartışmaya başladı. Tartışmanın kavgaya dönüşmesi sonucu Ethem K. çiftlikte bulunan tüfekle Rıdvan K.’ye üç el ateş etti. Olayda fişekten çıkan saçmaların iki bacağına isabet etmesi sonucu Rıdvan K. yaralanırken, Ethem K. ise olay yerinden yaya olarak kaçarak kayıplara karıştı.

 

 

HASTANEYE GÖTÜRÜRKEN KAZA YAPTI

 

Çiftlikte Rıdvan K.’yi kanlar içinde gören çalışanlar durumu 112 ekiplerine bildirdi. Fakat 112 ekiplerinin çiftliği bulamaması üzerine, çiftlikte bulunan ve ehliyeti olmadığı öğrenilen 18 yaşındaki F.K., kanlar içinde kalan Rıdvan K.’yi çiftlikteki 35 KD 682 plakalı otomobile bindirerek hastaneye yetiştirmeye çalıştı. Bu sırada Ambardere mevkiinde sürücüsünün direksiyon hakimiyetini kaybeden araç takla attı. Ters dönen araç içinde bulunan sürücü F.K yaralanmazken, o sırada bölgede çiftliği arayan sağlık ekipleri kazayı fark edince Rıdvan K.’yi alarak Çerkezköy Devlet Hastanesi'ne kaldırdı. İki bacağından yaralanan Rıdvan K.’nin hastanede tedavisi sürerken, akrabasını vuran Ethem K.’yi yakalamak için polis ekipleri geniş çaplı soruşturma başlattı.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10