Baza altında kaçak içki ele geçirildi

Kapaklı'da, jandarma ekipleri iki ev, ile iki araç içinde yaptığı aramalarda gümrük kaçağı 306 litre içki ele geçirildi. Olayla ilgili olarak bir kişi gözaltına alınırken, kaçak içkilerin

Kapaklı 2.07.2021 17:02:00 0
Baza altında kaçak içki ele geçirildi

Tekirdağ İl Jandarma Kaçakçılık ve Organize Suçlarlar Mücadele Şube Müdürlüğü ve Kapaklı ilçe jandarma ekiplerinin T.D.’nin bazı market, restaurantlara gümrük kaçağı içki satışı yaptığı ve piyasanın altında satış yaptığı ihbarı üzerine harekete geçti. Bir süre T.D.’yi takip altına alan jandarma ekipleri operasyon için düğmeye bastı. Çerkezköy Cumhuriyet Başsavcılığının talimatları ile Jandarma ekipleri aldıkları mahkeme kararına iki adres ve iki araçta arama yaptı.

 

BAZA ALTINDA ÇIKTI

 

Jandarma ekipleri, iki ev ile iki araçta eş zamanlı arama yaparken, bir evde bulunan yatak bazayı açan jandarma ekipleri, içkilerin burada çarşaflara sarılmış olduğu tespit etti. Evin çamaşır makinesi ve bulaşık makinelerinin içinde dahi kaçak içki bulan ekipler 128 adet rakı,113 adet viski, 65 adet votka olmak üzere toplamda 306 adet kaçak içki ele geçirdi. Jandarmanın başlattığı soruşturma sürüyor.

 

Haber/Faik Onur KAYA


0282 726 91 91
0282 747 65 10