Tokgöz: Yıldızlar taekwondo şampiyonasına hazırız

Saray'da faaliyet gösteren, antrenörlüğünü, Saray Devlet Hastanesi Uzman Dr. Oğuzhan Tokgöz'ün yaptığı Flipper Spor Kulübü Tokgöz: Yıldızlar taekwondo şampiyonasına hazırız 7-14 Temmuz

Saray 4.07.2021 16:38:00 0
Tokgöz: Yıldızlar taekwondo şampiyonasına hazırız

Tekirdağ'ın adını, Taekwondo alanında, gerek ulusal gerekse de uluslararası alanlarda kürsülere yazdıran, başarılara doymayan Uzman Dr. Antrenör Oğuzhan Tokgöz önemli turnuva öncesi açıklamalarda bulundu.

 

PANDEMİ BİZİ DE ETKİLEDİ

 

Yıldızlar şampiyonasına beş bayan ve bir erkek sporcu ile katılacaklarını kaydeden Antrenör Oğuzhan Tokgöz, “ Gülbahar Dumancı 47 kilogramda, Kardelen Pehlivan 59 kilogramda, Ayda Nehir Selçuk 55 kilogramda, Zeynep Nisa Hacıoğlu 41 kilogramda, Ada Akıncı 47 kilogramda, Arda Çavuş ise 45 kilogramda mücadele edecek. Araya, pandemi koşulları, kısıtlamalar girmeseydi, daha gazla sayıda sporcu ile, şimdikinden çok daha iddialı bir şekilde, Yıldızlar Şampiyonası'na katılacaktık. Yalnızca, 6 adet sporcu ile gitmek, hepimizi çok derinden üzmekte. Allah, bir daha bizlere, hastalıklar sebebiyle kısıtlamalar yaşatmasın. Spor camiası bu durumdan aşırı bir şekilde olumsuz olarak etkilendi” dedi.

 

EN İYİ ŞEKİLDE TEMSİL ETMEK İSTİYORUZ

 

Yıldızlar Türkiye Şampiyonasında Tekirdağ’ın adını kürsülere yazdırmak için ellerinden geleni yapacaklarını kaydeden Tokgöz, “ Bu çocuklar, gerçekten çok emek verdiler. Allah, kimsenin emeğini zayi etmesin. Flipper Spor Kulübü olarak, ilk önce, kulübümüz sporcularını kürsülere çıkarmak hedefimizdir. Ama, tüm başarılarımızın Tekirdağ'a mal edilmesi, bölgemizin sportif puanına katkı yapmak bizi daha da çok mutlu ediyor. Tekirdağ' da başarı, ister bizim kulüpten gelsin, ister başka kulüpten. Antrenör Oğuzhan Tokgöz olarak, ben, bölgemizde gerçekleşen her başarıyı alkışlarım, salonuma gelen, bizden bir şeyler kapmak isteyen her sporcuyu da antrenmanıma alırım. Bizlere danışmak isteyen herkese de kapımız açıktır. Bu anlayış içerisinde iseniz, en iyi ben bilirim egolarından vazgeçersen, başarı kendiliğinden gelir zaten” dedi.

 

BAŞARILAR DİLEDİ

 

Tokgöz, “ 2021'in ilk organizasyonu olan 8. Uluslararası Türkiye Açık Taekwondo Turnuvası'nda, 2 adet bronz madalya alarak, 2021'e güzel bir başlangıç yapmış idik. Tabii ki, amacımız, başarılarımızın devamlılığı, başarı çıtamızın sürekli yükselmesi olduğundan, Yıldızlar Şampiyonası'nda da, başarılarımıza devam etmek istiyoruz. Son olarak, en başta Tekirdağ bölgesi olmak üzere, Yıldızlar Şampiyonasına katılacak olan tüm spor camiasına da başarılar diliyoruz” dedi.

 

Haber/Şaban KARDEŞ


0282 726 91 91
0282 747 65 10