Tunçcan: Park sayımızı artırmaya devam ediyoruz

Çorlu Belediyesi Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri Orhan Kemal Sokak ve Çağla Sokak'ta iki parkın daha yapımını tamamlayarak kentimizi parklarla donatmaya devam ediyor. Çorlu'da yapımı tamamlanm?

Çorlu 4.07.2021 16:42:00 0
Tunçcan: Park sayımızı artırmaya devam ediyoruz

Havuzlar ve Muhittin Mahallelerinde yapımı tamamlanan park alanları hakkında açıklamada bulunan Çorlu Belediye Başkan Yardımcısı Özcan Veysel Tunçcan, park sayısının her geçen gün arttığını ve Çorlu'yu parklarla donatmaya devam ettiklerini ifade etti. Çorlu’da tamamlanmış 135 park bulunduğunu belirten Başkan Yardımcısı Tunçcan, "135 park alanı ile bölgenin en fazla park alanına sahip kentiyiz ve park sayımızı artırmaya devam ediyoruz. Kısa süre içinde Havuzlar Mahallesi Yenigün Caddesi Orhan Kemal Sokak üzerinde 1.260 metrekare büyüklüğünde ve Muhittin Mahallesi Ahmet Piriştina Caddesi Çağla Sokak üzerinde iki park alanını değerli vatandaşlarımızın hizmetine sunduk. Büyüklüğü itibarıyla Havuzlar Mahallesi Yenigün Caddesi Orhan Kemal Sokak üzerindeki park alanımızda badminton sahası ve tribün, kauçuk zemin üzerine oyun grupları ve spor aletleri kuruldu. 17 adet ağaç, 672 adet çalı dikimi ve çim serimi yapılan parkımızın sulama işlemi ise otomatik olarak yapılacak. Ayrıca park alanı panel tel çit ile çevrildi” dedi.

 

SON AŞAMAYA GELDİ

 

Tunçcan, Muhittin Mahallesi Ahmet Piriştina Caddesi Çağla Sokak park alanımız ise 536 metrekare büyüklüğünde. Wash beton döşemesi yapılan parkımızda kauçuk zemin üzerine oyun grupları ve spor aletleri yerleştirildi. Çim serimi yapılan parkın duvar kaplamaları tamamlanırken park alanımıza 2 adet ağaç ve 567 adet çalı dikimi gerçekleştirildi. Öte yandan Çobançeşme Mahallesi Eski Tekirdağ Caddesi Ulusoy Sokak, Hürriyet Mahallesi Meşe Sokak ve Silahtarağa Mahallesi'ndeki Baki Sokak üzerindeki park alanlarında çalışmalar son aşamaya geldi. Kısa süre içerisinde bu üç parkımızın yapımını da tamamlayarak halkımızın hizmetine sunacağız”diye konuştu.

 

Haber/Sevde Gül MALİT  


0282 726 91 91
0282 747 65 10