Çetintaş: Çerkezköy'e 100 polisin ataması yapıldı

AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, yaptığı açıklamada Emniyet Genel Müdürlüğünce 2021 yılı genel atama çalışmaları çerçevesinde Çerkezköy'e 100 poli

Çerkezköy 4.07.2021 17:06:00 0
Çetintaş: Çerkezköy

Emniyet Genel Müdürlüğünce 2021 yılı genel atama çalışmaları kapsamında 21 bin 526 personelin atama ve yer değiştirme işlemleri gerçekleştirildi. Çerkezköy’e toplam 100’e yakın polisin atamasının yapıldığını kaydeden AK Parti Çerkezköy İlçe Başkanı Kamil Çetintaş, Ankara’ya yapılan ziyaretler ve girişimler sonucunda Çerkezköy’e polis ataması gerçekleştiğini ifade etti. Çetintaş, “ Çerkezköy’ümüz için çalışmaya devam edeceğiz. Şehir hepimizin, güvenliğimiz ve daha huzurlu bir ortam için hep birlikte çalışacağız” diye konuştu.

 

KISA SÜRE İÇİNDE GÖREVE BAŞLAYACAKLAR

 

Geçtiğimiz haftalarda Çerkezköy’e doktor atamasının gerçekleştiğini ifade eden Çetintaş, “ Kısa süre içerisinde doktorlarımız da göreve başlayacak. Çerkezköy’de günlük 4 bin hasta tedavi oluyor. Gerçekten bu çok yüksek bir rakam. Çerkezköy’ün yanı sıra bölgeden de birçok hastanın tedavi amaçlı Çerkezköy’e geldiğini de biliyoruz. Bu kapsamda gözlemlerimizi yetkililere ilettik ve konuyla ilgili çalışma başlatıldı. Yakın zamanda ataması gerçekleştirilen doktorlarımız göreve başlayacak” diye konuştu.

 

 TEŞEKKÜR ETTİ

 

Çerkezköy’ün her yıl yüzde 10-12 bandında göç aldığını kaydeden Çetintaş, “ Güvenlik güçlerimiz gece-gündüz vatandaşlarımızın huzuru ve asayişi için nöbet tutuyor. Çerkezköy’de ciddi bir polis eksiğimiz bulunuyordu. Konuyla alakalı da milletvekillerimiz ile Ankara ziyaretlerimizde durumu yetkililere, bakanlıklara ilettik. Durum değerlendirmesi yapıldı ve son yapılan atama ile birlikte Çerkezköy’de 100 polis ataması yapıldı. Kısa süre içerisinde göreve başlayacaklar. Tüm Çerkezköylülerimize hayırlı olsun. Çerkezköy’ümüze her zaman ilgiyi gösteren başta Meclis Başkanımız sayın Mustafa Şentop hocamıza, İçişleri Bakanımız sayın Süleyman Soylu’ya, Milletvekillerimiz Mustafa Yel ve Çiğdem Koncagül’e, İl Başkanımız sayın Mestan Özcan’a, sorunlarımızı dinleyerek takip eden yetkililere de teşekkür ederim” dedi.

 

Haber/Faik Onur KAYA

 


0282 726 91 91
0282 747 65 10